Kartal’da Başkent seferi

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak olan Konyaspor’da hazırlıklar devam ediyor. Yeşil-beyazlılar, bugün kahvaltıdan sonra Ankara’ya gidecekler

Konyaspor’da, Ankaragücü maçı için geri sayıma başladı. Başkent’te Cumartesi akşamı oynanacak maçın hazırlıklarına bir günlük izinin ardından Salı günü çift antrenmanla başlayan yeşil-beyazlılar, dün akşam da Tatlıcak tesislerinde taktik ağırlıklı bir çalışma yaptılar.  Ankara deplasmanına puan umuduyla çıkacak olan Konyaspor’da İbrahim Ege takımdan ayrı çalışırken, Murat’ın tedavisi ise sürdürülmekte. Alınan bilgilere göre, Abbas’ın bu hafta sol kanattaki yerini alacağı, teknik adamların Hakan’ı ise sağ kanada kaydıracakları ileri sürüldü. Kartallar, 2 Ekim Cumartesi günü oynayacakları  MKE Ankaragücü maçı için Başkent’e bugün sabah kahvaltısından sonra gedecekler ve Radisson Blu hotelde kampa girecekler. Konyaspor'da, Ankaragücü maçının son çalışması bugün, saat 18.30’da Ankaragücü Tandoğan tesislerinde gerçekleştirecek.

Öte yandan, Konyaspor'un yarın MKE Ankaragücü ile oynayacağı Spor Toto Süper Lig 7.hafta maçının ulaşım ve konaklama giderleri Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Türkmen tarafından karşılanacağı bildirildi.

HAKEM İLKER MERAL

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Spor Toto Süper Lig’de 7.hafta maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. Yapılan açıklamaya göre; 2 Ekim 2010 Cumartesi günü saat 19.00’da Ankara 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak MKE Ankaragücü-Konyaspor karşılaşmasında İlker Meral görev yapacak. Meral’in yardımcılığını Bülent Gökçü ve Hakan Yemişken yaparken, maçın dördüncü hakemi Ercan Hellaç. Spor Toto Süper Lig’de 7.haftanın maçları ve yönetecek hakemler şöyle: 1 Ekim 2010 Cuma Saat 20:00 Kardemir D.Ç.Karabükspor-Galatasaray: Aytekin Durmaz Saat 20:00 Bucaspor-Eskişehirspor: Suat Arslanboğa 2 Ekim 2010 Cumartesi Saat 15:30 Manisaspor-Kayserispor: Özgür Yankaya Saat 19:00 MKE Ankaragücü-Konyaspor: İlker Meral Saat 19:00 Fenerbahçe-Gençlerbirliği: Fırat Aydınus 3 Ekim 2010 Pazar Saat 15:30 İstanbul B.Ş.Bld.Spor-Bursaspor: Mustafa Kamil Abitoğlu Saat 15:30 Sivasspor-Gaziantepspor: Halis Özkahya Saat 19:00 Trabzonspor-Beşiktaş: Kuddusi Müftüoğlu Saat 19:00 Medical Park Antalyaspor-Kasımpaşa: Barış Şimşek

KARAPINAR:KUPADA DA İDDİALIYIZ

Play-Off Turu'nda Bucaspor ile eşleşmeyi değerlendiren Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, son derece iyi diyalog içerisinde olan iki takımın mücadelesinden galibiyetle ayrılarak bu sezon iddialı oldukları Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplara kalmak istediklerini söyledi.
Ziraat Türkiye Kupası Play-Off Turu'nda iki Spor Toto Süper Lig takımının mücadele edeceği bir eşleşme yaşadıklarını belirten  Karapınar, "Rakibimiz lige renk katan ve son derece iyi diyaloglar içerisinde olduğumuz ekiplerden. Dostluk havasında bir maçın geçeceğine inanıyorum. Bu sene Konyaspor olarak Ziraat Türkiye Kupası'nda iddialıyız. Öncelikle Bucaspor engelini geçerek gruplara kalmak ve grup maçları ve sonrasında da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri