Kartal’da Aslan avı hazırlığı başlıyor

İç sahada sergilediği performansla rakiplerinin korkulu rüyası olan Torku Konyaspor cumartesi günü iç sahada Galatasaray’ı konuk edecek. Yeşil-beyazlı ekip bu maçın hazırlıklarına bugün başlayacak

Torku Konyaspor'da Galatasaray maçı hazırlıkları bugün başlayacak.. İç sahada oynanacak 3 karşılaşmanın hedefi, en az 4 puan olarak belirlendi.  Cumartesi günü, Mersin İdmanyurdu’nu ikinci yarıda Selim ve Hasan Kabze’nin golleriyle geçerek rahatlayan, moral motivasyonunu artırarak güven tazeleyen Torku Konyaspor, beş sıra yükselerek 12. haftayı 16 puan ve artı 2 averajla 8. sırada kapattı. 

Torku Konyaspor, ligin 13. haftasında, 13 Aralık Cumartesi akşamı iç sahada Galatasaray ile oynayacağı maçı da kazanarak yoluna devam etmeyi amaçlıyor. Yeşil-beyazlı takımda, bu maçın hazırlıkları iki günlük izinin ardından bugün saat 16.00’da yapılacak antrenmanla başlayacak. Programa göre, yarın çift antrenman var. Konyaspor’da, Marica ile birlikte Mehmet Güven ve Selim’ini tedavileri de sürüyor.

Ligin ilk yarısında kalan 5 maçtan 3’ünü iç sahada, 2’sini de deplasmanda oynayacak olan Torku Konyaspor’da, sahasındaki 3 karşılaşmanın hedefi, en az 4 puan olarak belirlendi. Bu hafta Galatasaray, 15. hafta Beşiktaş ve 17. hafta da Bursaspor ile Torku Arena’da üç zor maça çıkacak olan Konyaspor, teknik direktör Aykut Kocaman’ın hesaplarına göre, bu 3 maçtan en az 1’ini kazanmayı ve 1’inden de beraberlikle ayrılmayı amaçlıyor. Kartallar 3 maçı da kazanmaları halinde devre sonunda iç saha maçlarında 23 puana ulaşmış olacak. 

Torku Konyaspor, ligin ilk yarısında kalan 2 maçanı ise, 14. hafta Başkent deplasmanında Gençlerbirliği, 16. hafta da ise, yine dış sahada Çaykur Rizespor ile oynayacaklar. Alınan bilgilere göre, Kartalların her iki karşılaşmaya da kazanmak için çıkacakları hedefin ise, en az 4 puan olduğu kaydedildi. Konyaspor, dış sahada oynayacağı 2 maçtan 4 puan alması halinde ilik yarıda dış sahada oynadığı maçlarda topladığı puan sayısı 6’ya yükselecek. 2 maçtan 6 puan almaları halinde ise, bu sayı 8’e yükselecek.

RECEP ÇINAR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri