Kartal’da Alban Meha Şoku

Atiker Konyaspor'da Kosovalı oyuncu Alban Meha sakatlık geçirdi Meha, Kayserispor maçının son anlarında sakatlık yaşadı.

Atiker Konyaspor'da Kosovalı oyuncu Alban Meha sakatlık geçirdi Meha, Kayserispor maçının son anlarında sakatlık yaşadı. Karşılaşmanın ikinci yarısında Milosevic'in yerine oyuna dahil olan Kosovalı oyuncu , maçın son anlarında kasığından sakatlık yaşayarak kendini yere bıraktı. Bir süre saha içinde tedavi olan deneyimli oyuncu daha sonra sağlık ekibini yardımıyla saha kenarına gitti. Oyuna devam edemeyen Kosovalı oyuncu yerini Selim Ay'a bıraktı.

6-8 HAFTA YOK

Kayserispor ile oynanan mücadelenin son dakikalarında yaşadığı sakatlık nedeniyle oyuna devam edemeyen oyuncumuz Alban Meha'nın sakatlığı hakkında bir açıklama yapıldı.

Kulüp Doktoru Yrd.Doç.Dr. Galip Bilen Kürklü, konu hakkında yaptığı açıklamada "Alban Meha'nın çekilen MR'ında sol arka adalesinde 2.derecede yırtık ve arka adale tendonunda tam kat yırtık tespit edildi. Tedavi sürecine bağlı olarak 6-8 hafta arası sahalardan uzak kalacak" görüşlerine yer verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri