Kartal’da 8 istifa

Konyasporda geçtiğimiz hafta sonunda Hilmi Kulluk ve Abbas Kılınç ile başlayan yaprak dökümü dün de 6 yöneticinin istifa etmesiyle devam etti. Başkan Karapınar, yaşananların Konyasporu hedefindin saptırmadığını söyledi
Yönetimde doğan görüş ayrılığı nedeniyle istifa eden 2. başkan Kulluk ve futbol şube sorumlusu Kılınç’dan sonra dün de Başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Güven Öten, Kamu Kurumları ile ilişkilerden sorumlu As Başkan Celalettin Yılmaz, reklam ve sponsorluklardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Celalettin Çakıcı, sağlık işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Necip Özova, sosyal işlerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Enes Ünlüer ve amatör branşlardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Mustafa Küçükmeral’in istifa ettiler. Bu isimlerin yerlerine Yönetim Kuruluna 8 yeni isim alındı. Başkan Bahattin Karapınar başkanlığındaki Yönetim Kuruluna yedek listeden giren isimler şöyle: Fethi Büyükbalta, Yusuf Selek, Ahmet Sağ, Erol Ilgaz, Abdurrahman Gürbüz, Cafer Tayyar Şahin, Muammer Ünal, Ömer-Ül Faruk Özer. Bu arada, yeşil-beyazlı kulübün olağanüstü genel kurula gitmemesi için Hasan yıldırım, Ömer Demirhan ve Atilla Dikici’nin istifalarını ise haftaya erteledikleri öğrenildi. Bu yöneticilerinde Kocaelispor maçının ardından görevlerinden ayrılacakları ileri sürüldü.
Konuyla ilgili olarak görüşlerini aldığımız basın sözcüsü Güven Öten, yönetimde görüş ayrılığı olduğunu, fedakarlık yaparak bunun kulübe zarar vermemesi için istifa yolunu seçtiklerini açıkladı.  
Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, Konyaspor’da görev yapmanın büyük bir onur olduğunu belirterek istifaları kabul edilen yöneticilere verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve yönetime alınan yeni yöneticilere de başarı diledi.
Başkan Bahattin Karapınar açıklamasını şöyle sürdürdü.  “Konyaspor’un başarısı ve şampiyon olarak yeniden Turkcell Süper Lig’e yükselmesi tek düşüncemiz ve bu doğrultuda iddiamızdan hiçbir şey kaybetmeden yolumuza emin ve sağlam adımlarla devam ediyoruz. Sonuçta bu bir bayrak yarışı ve istemesek de bu tür ayrılıklar olabiliyor. Yönetim Kurulumuza dahil olan arkadaşlarımıza başarılar dilerken, görevi bırakan arkadaşlarımıza da tekrar verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bir kez daha söylüyorum. Görevdeki Konyaspor Yönetim Kurulu’nun tek düşüncesi, hepimizin ortak paydası olan Konyaspor’a hizmet etmek ve takımımızı layık olduğu Süper Lig’e çıkartmaktır. Bu doğrultuda Konya şehrinin daha fazla kenetlenip gerek yönetimimize gerekse takımımıza maddi-manevi anlamda desteklerini arttırarak vermelerini istiyoruz.”
KARAPINAR: RİZESPOR MAĞLUBİYETİ HEDEFTEN SAPTIRMADI
Çaykur Rizespor karşısında aldıkları mağlubiyete de değinen Kulübü Başkanı Bahattin Karapınar, takımı şampiyonluk hedefinden saptırmadığını söyledi. Karapınar, yaptığı açıklamada, Konyaspor’un 9. haftaya kadar yenilmezlik unvanını sürdürdüğünü anımsattı. Namağlup olmasa da Konyaspor’un halen lider olduğunu vurgulayan Karapınar, şunları kaydetti: “Lig uzun bir maraton. Bu maratonda yenileceğimiz zaman da olacaktı. Çaykur Rizespor maçında da namağlup unvanımızı kaybettik. Ama Konyaspor kaliteli bir takım. Bu nedenle alınan bir mağlubiyetin, takım üzerinde sonraki maçlar için olumsuz etkisi olacağını düşünmüyorum. Takımımız iyi oynuyor. Maç sonunda soyunma odasına inerek, futbolcuları iyi oyunlarından dolayı kutladım. Çaykur Rizespor karşısında aldığımız mağlubiyet, bizi şampiyonluk hedefinden kesinlikle saptırmadı. Liderlik unvanımızı sürdürmek istiyoruz.” Karapınar, hafta sonunda sahalarında Kocaelispor ile yapacakları maçtan 3 puan alıp yollarına devam etmek istediklerini bildirdi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri