Kartal'da 3 eksik var

Torku Konyaspor’da Karabükspor maçı hazırlığı yüksek moralle başladı. Hedef, zor deplasmandan 3 puan çıkartarak rahatlamak ve son 10 maçta ise toplam en az 12 puan

Süper Lig'in 25. haftasında, Cuma akşamı, düşme hattında yer alan Karabükspor ile karşı karşıya gelecek olan Torku Konyaspor’da hazırlıklar bir günlük izinin ardından dün başladı.  Sakat olan ve tedavileri devam eden futbolcuların dışında tüm oyuncuların katıldığı antrenman neşe içerisinde geçti. Bugün ve yarın taktik çalışma gerçekleştirecek olan Kartallar hazırlıkları Perşembe günü tamamlayacaklar ve aynı gün Karabük’e gidecekler.

Torku Konyaspor’da, Karabükspor maçı öncesi üç eksik var. Sarı kart eczalısı kaptan Hasan Kabze ile kırmızı kart cezalısı Torje Bu hafta takımdaki yerlerini alamayacaklar. Sakatlığı nedeniyle Kasımpaşa maçında kadroda yer alamayan Mahlangu’da Karabük’te oynayamayacak.

HEDEF: EN AZ 12 PUAN

Torku Konyaspor, ligde kalan 10 maçından 4’ünü iç sahada, 6’sını ise deplasmanda oynayacak. 28 puanla 12b sırada yer alan Kartallarda hedef, iç sahada maçlarını kazanmak, deplasmandan da puan çıkarmak.

Torku Konyaspor, iç sahada sırasıyla; Trabzonspor, Akhisar Gençlik, Gençlerbirliği ve Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlılar, deplasmanda ise Karabükspor, Gaziantepspor, Mersin İdmanyurdu, Galatasaray, Beşiktaş ve son hafta da Bursaspor ile mücadele edecek.

Ligin ilk yarısında, son 10 haftalık dilimde Karabükspor, Gaziantepspor, Mersin İdmanyurdu’nu yenen, Akhisar ve Rizespor ile de berabere kalarak 11 puan alan Kartallar, bu hafta Karabük deplasmanından başlayarak Bursaspor maçıyla sona erecek 10 haftalık bölümde ise en az 12 puan almayı amaçlamakta.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri