Kartala seri yakışır

Denizlisporu deplasmanda 2-1, Karşıyakayı da iç sahada 1-0 yenerek üst üste iki galibiyete imza atan Konyasporun hedefi Çaykur Rizesporu da yenerek galibiyet serisini sürdürmek olacak
Ligde 5. deplasman ve 9. maçını Pazar günü şampiyon adaylarından Çaykur Rizespor ile yapacak olan Konyaspor’da hazırlıklar sürüyor.. Karşıyaka maçının ardından Pazartesi günü dinlenen ve Salı günü yeniden topbaşı yapan yeşil-beyazlılar’da moral süper.
Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde yapılan antrenmana tedavi olan Ali Dere katılmazken, bir süre düz koşu yapan Hakan Aslantaş daha sonra tesislere geçerek tedavi oldu. Serbest koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda oyuncular daha sonra el topu oynadı. Yarı sahada çift kale maç yapan Kartallar, ikinci seri koşu ve açma-germe hareketleriyle antrenmanı tamamladı.
DÜN ÇİFT ANTRENMAN VARDI
Yeşil-beyazlılar, dünü ise çift antrenmanla geçirdi. Sabah iki grup halinde solanda çalışan futbolcular, akşam da Tatlıcak tesislerinde teknik-taktik çalıştılar. Sabah, teknik direktör Osman Özdemir ve antrenörler Eyüp Taş, Salih Eken, H.Avni Yüce ile Sadettin Türk yönetiminde yapılan antrenman iki grup halinde gerçekleştirildi. Oyuncularımız sahada yapılan ısınma hareketlerinin ardından salonda kuvvet ve dayanıklılık çalışması yaptı. Salon çalışması yine sahada yapılan açma-germe hareketleriyle sona erdi.
HAREKET CUMARTESİ GÜNÜ
Konyaspor'un Bank Asya 1. Lig'de deplasmanda oynayacağı Çaykur Rizespor maçının gidiş-gelmiş programı da belli oldu..  Buna göre, yeşil-beyazlılar, Cumartesi günü sabah 9.40 uçağıyla İstanbul’a, oradan da 12.35 uçağıyla Trabzon’a uçacaklar. Takım karayoluyla Rize’ye geçerek Dedeman otelde kampa girecek. Konyaspor kafilesi, maçtan sonrada Trabzon’a doönecek ve oradan 20.40 uçağıyla Ankara’ya gelecek.  Kafile otobüsle Konya’ya dönerek tesislerde dinlenmeye çekilecek. 
Konyaspor’un, Rize deplasmanı ulaşım ve konaklama masraflarını Girayhan Mimarlık ve Mühendislik firması üstlendi. Konyaspor yönetim kurulu, kulübe vermiş oldukları destekten dolayı ilgili firma yetkililerine teşekkür etti..
Öte yandan, eski yöneticilerden Yusuf Selek ve Sahipata Camii İmamı Nihat Topbaş, Konyaspor’un Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde önceki akşam saatlerinde yaptığı antrenmanı ziyaret etti. Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Günbaş ve teknik direktör Osman Özdemir ile bir süre sohbet eden Selek ve Topbaş, başarılarının devamını dileyerek oyunculara tatlı ikramında bulundu.
KONYASPOR’UN ZOR DÖNEMİ
Konyaspor, ligde kalan 9 hafta da zor maçlara çıkacak. Fikstüre göre, yeşil-beyazlılar bir hafta üst sıralarda bulunan takımlarla, bir hafta ise alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren takımlarla karşı karşıya gelecekler.
Kartallar, 9 maçın 4’ünü içeride, 5’ini ise deplasmanda yapacaklar. Buna göre, bu hafta Rize deplasmanına çıkacak olan Konyaspor, 10. hafta düşme potasında yer alan Güngören Belediyespor’u ağırlayacak. Konyaspor 11. hafta Giresun ile deplasman karşı karşıya gelecek.. Konyaspor’u 12. hafta, iç sahada ligin güçlü ve şampiyonluğun en büyük adayı Boluspor maçı bekliyor.. 13. hafta yine zirve takımlarından Akhisar ile deplasmanda karşılaşacak olan Kartallar, 14. hafta da Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayacak. Konyaspor 15. hafta Adanaspor’a konuk olacak ve 16. hafta lige iddialı başlamasına rağmen beklenilen sonuçları alamayan ve altlardan kurtulma uğraşı veren Göztepe ile iç sahada mücadele edecek. Konyaspor, ilk yarı perdesini Elazığ deplasmanında yapacağı maçla kapatacak.
Recep Çınar

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri