Kartal’a moral desteği

MÜSİAD Konya Şubesi, Konyaspor ile bir araya gelerek moral yemeği verdi. Konyanın destek konusunda hareketlendiğini belirten Şube Başkanı Korkmaz, Konyasporun yanında ve destekçisi olacaklarını söyledi
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Konya Şubesi Yönetim Kurulu, Yönetime, Teknik Heyet ve oyunculara Samsunspor karşılaşması öncesi bir moral yemeği verdi. MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ev sahipliğini yaptığı yemeğe Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, Yönetim Kurulu Üyeleri, eski başkanlardan Ahmet Şan, Teknik Direktör Hüsnü Özkara ve ekibi ile oyuncular katıldı.
Yemek sonrası MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz, yaptığı konuşmada takımın bugünlere gelmesinde emeği geçen başta Yönetim Kurulu olmak üzere teknik heyet ve oyuncularımıza teşekkür etti. “Ortada net hiçbir gelişme yokken göreve başlamak büyük cesaret ve sorumluluk ister. Bu cesareti ve sorumluluğu gösterdiği için Teknik Direktörümüz Hüsnü Özkara’ ya ve ekibine ayriyeten teşekkür ederim.” diyerek açıklamalarına başlayan MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz “Süper Lig’den düşülmesinin ardından ortaya çıkan boşluk sonrası böylesine önemli bir görevi üstlenmek tabiiki kolay değil. Ama bu zorluğun üstesinden hem Yönetim Kurulumuz hem de takımımız ekip çalışması, birlik beraberlik ile gelmesini bildi. Konyaspor, Konya’nın dışa açılan önemli penceresi. Bu marka değerin daha da değerlendirmesi adına herkesin üzerine düşeni yapması gerekiyor. Bizler bugüne kadar belki istenilen düzeyde bu desteği veremedik. Ama bundan sonra MÜSİAD Konya Şubesi olarak Konyaspor’un yanında ve sürekli destekçisi olacağız. Konya’nın da artık yavaş yavaş destek konusunda hareketlenmeye başladığını görüyoruz. Ama tabiki bu yeterli değil. Konya kendine yakışanı yapmalı ve önemli bir marka değeri olan Konyaspor’u gerçek anlamda sahiplenmeli. İyi bir takipçiniz olarak bugün oynayacağınız Samsunspor karşılaşması başta olmak üzere bundan sonraki maçlarınızda başarılar diliyorum. İnşallah sezon sonunda şampiyon Konyaspor’un bu kadrosu ile yeniden bir araya geleceğiz ve şampiyonluğu kutlayacağız. Buna inanıyorum” diye konuştu.
Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar Konyaspor’un hem Süper Lig’den düşmenin getirdiği travma hem de maddi anlamda yaşadığı büyük çöküş nedeniyle zor günler geçirdiğini ifade ederek açıklamasına başladı ve şöyle devam etti. “Bu zorlukların üstesinden tabiki Yönetim Kurulu olarak bizler tek başımıza gelemeyiz. Bu noktada Konya’nın top yekün hareket etmesi gerekiyor. Şu an gelinen noktada şehirden yeterli desteği alamadık. Konyaspor bu gün için başarılıdır. Başarısını sezon sonuna kadar devam ettirip şampiyonluk ipini göğüsleyerek layık olduğu Süper Lig’e çıkacak. Göreve geldiğimiz günden bu yana bu düşüncedeydik ve bu düşüncemizden en ufak bir sapma olmazken, aksine daha da güçlendi. Bizim tek isteğimiz Konya şehrinin Konyaspor’a gerçek anlamda sahip çıkması, destek vermesi. Bayrak As Kampanyamızla maddi katkıdan önce Konya’nın takımını sahiplenmesi adına nerede olduğunu görme imkanı bulduk. Bu destek önemli ama tabii ki yeterli değil. Konya her alanda olduğu gibi sporda da en iyisine layık. Bu da Süper Lig’dir. Konya şehri bundan sonra daha fazla kenetlenerek, daha fazla destekte bulunarak ve el ele vererek takımımızı hedefine taşıyacaktır. MÜSİAD Konya Şubesi olarak önemli bir gücün destekçimiz olarak yanımızda olması bizi son derece sevindirdi” şeklinde görüş belirtti.
Konyaspor’un emin ve sağlam adımlarla hedefine doğru ilerlediğini belirten eski başkanlardan Ahmet Şan ise yemekte yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Başarı isteniyorsa bu hep birlikte hareket edilmelidir. Konya şehir olarak hala Bank Asya 1.Lig’de mücadele ettiğine inanamıyor. Ve bu olguyu takımın başarılı sonuçlarının ve liderliğinin ardından yeni yeni kabullenmeye başladı. Konyaspor, şampiyon olarak hak ettiği yere yani Süper Lig’e çıkmak zorundadır. Bu noktada Yönetim Kurulu büyük bir cesaret göstererek taşın altına elini değil gövdesini koymuştur. Konya olarak bizlere düşen kendilerine bu zorlu yolda elimizden geldiğince destek vermektir. Bugünlere kadar kendi imkanları ve oluşturdukları kaynaklarla gelen Yönetim Kurulunun yükünü hafifletmek adına tüm Konya’ya görev düşmekte. Başarı bir ekip işi. Başta Yönetim Kurulu olmak üzere”Adam gibi adam” sözünü gerçekten hak eden Teknik Direktörümüz Hüsnü Özkara ve ekibi, siz oyuncularımız çok güzel bir uyum yakaladınız. Gerçek amlanda şu anda takımda tam bir “Kolej ruhu”nun yaşandığını görüyorum. Buraya kadar çok iyi getirdiniz. Ama önemli olan aynı başarıyı bundan sonra üzerine daha da koyarak devam ettirmek ve sezon sonunda Konyaspor’u şampiyon yapmaktır. Bu konuda herkes gibi bende sizlere güveniyorum...”
Konuşmasına MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz ve Yönetim Kuruluna kendilerini böylesine güzel bir ortamda ağırladıkları için teşekkür ederek başlayan Teknik Direktör Hüsnü Özkara “Yönetim Kurulumuz, Konyaspor’un başarılı olması adına elinden gelen tüm çabayı gösterdi. Göstermeye de devam ediyor. Göreve gelirken “Biz Konyaspor’u şampiyon yapacağız” diyerek yola çıktık. Kişiliklerine, karakterlerine ve oyunculuklarına inandığımız bir kadro kurduk. Bu kadroyu gerektiği şekilde motive ederek bugünlere geldik. Bu takım daha da iyisini yapabilecek kapasitede ve yapmaya da mecbur. Oyuncularımıza, yönetimimize ve en önemlisi de artık bizi sahiplenmeye başlayan Konya şehrine güveniyoruz. Sizin gibi yanımızda olan kişi, kurum ve kuruluşların sayısı artacak ve Konyaspor hak ettiği değeri alacaktır. Bir kez daha söylüyorum. Bu inançlı kadro, sezon sonunda Konya’yı gerçek yeri olan Süper Lig’e taşıyacaktır. Yeterki verilen destek artsın” dedi.
Konuşmaların ardından Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz’a yeşil beyaz kaşkol ve arkasında isminin yazılı olduğu 42 numaralı Konyaspor forması hediye ederken, Korkmaz’da MÜSİAD Yayınlarından oluşan bir hediye paketi takdim etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri