Kartal’a Macar rakip

Lig hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Konyaspor, bugün Macaristan 1. lig ekiplerinden Ferencvaros ile Györ kentinde özele maçta karşı karşıya gelecek. Maç saat 19.00’da başlayacak

Konyaspor’da lig hazırlıkları Avusturya kampında tam kadroyla devam ederken, forvet oyuncusu transferinde de sona çok yaklaşıldı.. Fikstürü değerlendiren basın sözcüsü Yönet, “bana göre fikstür iyi” dedi.. Kızılcahamam kampının ardından verilen iki günlük izinden sonra Avusturya’ya giderek Lindabrunn kasabasında bulunan Sportschule Lindabrunn otelde kampa giren yeşil-beyazlılar yoğun antrenmanlarla birlikte özel maçlar serisini de sürdürüyor. Yeşil-beyazlı takımın, önceki akşam yapılan antrenmanına, vize sorunu çözülen ve Avusturya’ya giden Iraklı  futbolcu Bassim Abbas da katıldı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda teknik direktör Ziya Doğan, savunma ve hücum organizasyonları üzerine oyuncularına özel çalışma yaptırdı. Diğer oyuncuların dar  alanda pas tekniğine dayalı çalışma yaptığı antrenman, iki grupta top tekniğine ve pasa dayalı gerçekleştirilen çalışma ve açma-germe hareketleriyle sona erdi.

İKİNCİ ÖZEL MAÇ BUGÜN
Dün de sabah ve öğleden sonra çift antrenman yapan Kartallar, bugün ise Macaristan 1. lig ekiplerinden Ferencvaros ile Györ kentinde özele maçta karşı karşıya gelecek. Maç saat 19.00’da başlayacak. Konyaspor teknik adamları Ferencvaros maçında da tüm oyuncularına şans verecekler.. Konyaspor, Avusturya kampında yaptığı ilk hazırlık maçında  Polonya 1. Lig ekiplerinden Polonia Warsava ile 1-1 berabere kalmıştı. 
TRANSFERDE SONA DOĞRU
Konyaspor’da, yabancı forvet oyuncusu transferinde sona gelindi.. Avusturya kampında takımı yalnız bırakmayan Başkan Bahattin Karapınar ile teknik direktör Ziya Doğan’ın, çevre Ülkelerin takımlarının oynadıkları maçları mercek altına aldıkları ve 5-6 futbolcunun transferiyle yakından ilgilendikleri öğrenildi..
Transferle ilgili görüşlerini aldığımız basın sözcüsü Cengiz Yönet, sorunu hafta sonuna kadar çözebileceklerini belirtti. Yönet, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı.  “Forvet oyuncusu transferi çok zor.. Görüyorsunuz ligde bir Trabzonspor ve Fenerbahçe bile bu mevki için transfer yapmakta zorlanıyorlar.. Başkanımız, Avrupa’da, başta Slovakya ve Çek Cumhuriyeti olmak üzere bazı ülkelerde oynanan maçları izliyorlar.. En az iki oyuncu daha transfer edeceğiz. Görüşme yapılan futbolcular var.. Öyle sanıyorum ki, biri sorun çıkmaması halinde transferleri hafta sonuna kadar bitirebiliriz..”  
FİKSTÜR BANA GÖRE İYİ
İstanbul’da yapılan fikstür çekiminde Konyaspor’u temsil eden basın sözcüsü Cengiz Yönet, “bana göre fikstür iyi” dedi.. Yönet fikstürle ilgili de şu açıklamayı yaptı. “Ligin ilk üç haftasında çiçek başı olarak tabir edilen Bursaspor, Eskişehirspor ve Gaziantepspor ile karşılaşacağız. Bu belki dezavantaj olarak görülebilir. Ancak, lige baktığımız zaman Konyaspor ile birlikte 3-4 takım dışındaki tüm ekipler çiçek başı. Süper lig bu sezon çok çetin geçecek. Zor veya kolay maç yok. Hepsi aynı değerde ve önemde.. Fikstür bize göre homojen bir dağılım olarak karşımıza çıkıyor.. Şunu da belirtmekte yarar var. Zirveye oynayacak takımlarla ilk haftalarda oynamak Anadolu takımları için bir avantaj olarak görülebilir. Kısacası, bana göre fikstür iyi.”  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri