Kartal'a 2-1'lik İstanbul morali

Milli maç arasını İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la hazırlık maçı yaparak değerlendiren Torku Konyaspor'da futbolculara 1 günlük izin verildi. Kartal, Gaziantep hazırlıklarına yarın başlayacak

Torku Konyaspor, bugün izin yapacak. Gaziantepspor maçı hazırlıkları yarın başlayacak. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek için dün İstanbul’da, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile hazırlık maçında karşı karşıya gelen Kartallar, bugünü dinlenerek geçirecekler.

KARTAL 2-1 GALİP

Milli maçlar nedeniyle verilen arayı iyi değerlendirmek isteyen Torku Konyaspor, PTT 1. Lig takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile istanbul'da oynadığı hazırlık maçını 2-1 kazandı. Lig'de forma şansı bulamayan oyuncuların forma giydiği karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sonua erdi. İkinci yarıda daha iyi oynayan temsilcimiz maçın 61. dakikasında Kokaloviç'le 1-0 öne geçti. Bu golden sonra ataklarını sıklaştıran yeşil-beyazlılar, 71. dakikada Ali Çamdalı ile skoru 2-0'a taşıdılar. Mücadelenin 83. dakikasında Zeki ile bir gol bulan İstanbul Büyükşehir Belediyespor skoru 2-1 yaptı. Maçın kalan bölümlerinde iki takımın çabaları sonuç getirmedi ve Torka Konyaspor, hazırlık maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 2-1 mağlup etti.

Maçın ardından uçakla Konya’ya dönen futbolcularla birlikte, izinli olarak İstanbul’da kalan futbolcular yarın saat 16.00’da tesislerde toplanarak Gaziantepspor maçı hazırlıklarına yeniden başlayacak. Milli takımlarda bulunan Ömer Ali ve kaleci İtandje çalışmaya katılamayacak. Bu futbolculardan Ömer Ali Çarşamba, İtandje ise perşembe günü takıma katılacak.

Ligde, son haftalarda yeni bir çıkış yakalayan ve son iki maçını kazanan Gaziantepspor ile 20 Ekim Pazar günü karşılaşacak olan Torku Konyaspor’da eksik yok. Moral süper. Hedef, Gaziantepspor’u yenerek veya berabere kalarak ilk deplasman puanını almak. Takımda eksik yok.

Öte yandan, Ömer Ali Şahiner'in 69 dakika forma giydiği Ümit Milli Takım, 2015 U21 Avrupa Şampiyonası elemeleri 7.gruptaki dördüncü maçında Yunanistan'ı 1-0 mağlup etti. Antalya Akdeniz Üniversitesi Stadında önceki akşam oynanan karşılaşmada Millilerin golünü 11.dakikada Musa Çağıran kaydetti. Ümit Milliler, gruptaki beşinci maçını 15 Ekim Salı günü Polonya ile oynayacak. Antalya Akdeniz Üniversitesi Stadında oynanacak müsabaka saat 18:30'da başlayacak.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri