Kartal zirveye kanat çırpacak

İttifak Holding Konyaspor sezonun 12. hafta maçında yarın deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak. Gürsel Aksel Stadyumunda oynanacak mücadele saat 13.30’da başlayacak. Yeşil-beyazlı ekip zirveye daha yakın olmak için bu maçı kazanmak istiyor

İttifak Holding Konyaspor Süper Ligin 12. haftasında İzmir deplasmanında Göztepe ile karşılaşacak. Kayseri ve Fenerbahçe maçlarını kazanarak zirveye yaklaşan yeşil-beyazlı ekip bu maçı da kazanarak zirve daha sağlam tutunmak istiyor. Yarın Gürsel Aksel Stadyumunda oynanacak mücadele saat 13.30’da başlayacak. Mücadeleyi Yasin Kol yönetecek. Kol'un yardımcılıklarını Mehmet Kısal ve Özgür Ertem yapacak. Karşılaşmada dördüncü hakem ise Oğuzhan Aksu olacak.

LİGDE 9. RANDEVU

Göztepe ile Konyaspor, yarınki karşılaşmayla beraber Süper Lig'de 9. kez karşılaşacak.

Geride kalan 8 maçta yeşil-beyazlı ekibin Göztepe karşısında lig rekabetinde tek galibiyeti bulunuyor. Şu ana kadar oynanan 8 karşılaşmada Konyaspor tek galibiyet alırken 2 maç beraberlikle sonuçlandı. Kalan 5 maçı ise Göztepe kazandı. Bu maçlarda yeşil-beyazlı ekip 8 gol atarken, kalesinde 13 gol gördü. Konyaspor, rakibi karşısında ilk galibiyetini geçtiğimiz sezonun 40. hafta maçında aldı. O maçta da yeşil-beyazlı ekibin başında genç teknik adam İlhan Palut bulunuyordu.

ŞEYTANIN BACAĞINI KIRMAK İSTİYOR

Lige müthiş bir başlangıç yaparak başlayan Konyaspor galibiyet serisini ilk kez 3’te 3 yapmak istiyor.

Sezon başında Sivasspor ve Başakşehir’i yenen yeşil-beyazlı ekip Adana Demirspor deplasmanında rakibi ile berabere kalarak bu şansını kaybetmişti.

Kayserispor ve Fenerbahçe’yi yenen Konyaspor Göztepe deplasmanında 3’te 3 hedefine ulaşmanın planlarını yapıyor

Yeşil-beyazlı ekip, geçen sezon 4 kez iki maçlık seriler yakaladıktan sonra oynadığı maçlarda galip gelemedi. Temsilcimiz, Nisan 2016 tarihinden bu yana üst üste 3 maç kazanamıyor.

Anadolu Kartalı, son olarak Aykut Kocaman yönetiminde 3. olduğu 2015-2016 sezonunun ikinci yarısında 3 maç ve üzeri galibiyet serisi yakalamıştı. Sonraki sezonlarda ise en fazla iki maçlık serilere imza atıldı.

SAVUNMA SINIRDA

Süper Lig’in 12. haftasında yarın Göztepe’ye konuk olacak Konyaspor’da Abdülkerim Bardakcı ve Ahmet Çalık maça sarı kart sınırında çıkacak. Sezon başından buyana iyi bir ikili görüntüsü veren başarılı futbolcular Göztepe karşısına sarı kart sınırında çıkacak. Başarılı stoperler mücadelede kart görmeleri durumunda bir sonraki hafta iç sahada oynanacak Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyecek. Fenerbahçe maçında iki isimden birinin kart görmemesi yeşil-beyazlılar için önemli olacak.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri