Kartal, yuvasında

Lig hazırlıklarının ikinci etabını Kızılcahamamda yapan Konyaspor, üçüncü etap hazırlıklarına dün Tatlıcak tesislerinde başladı. Kartal, lige kadar iki özel maçla çalışmaları sürdürecek

İki dönemlik Kızılcahamam kampının ardından iki gün izin yapan Konyaspor’da, lig hazırlıklarının son dönemi dün Konya’da başladı. Yeşil-beyazlılar, Tatlıcak tesislerinde toplanarak  saat 16.00’da yeniden topbaşı yaptılar. Ligin ilk haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a konuk olacak Konyaspor’da, bu maçın hazırlıkları 15 gün boyunca Konya’da gerçekleştirilecek. Kartallar, teknik kadronun isteği doğrultusunda bu dönem içerisinde iki özel maç oynayacak. Kızılcahamam kampı boyunca, yoğun antrenmanlar yapan, Patalya ve Conerspor cup turnuvaları nedeniyle özel maçlar oynayan Konyaspor, gösterdiği performansla lig için yönetici ve teknik adamları umut verdi. Konyaspor’da, Kızılcahamam kampında yer alman futbolcular izin yaparken, yeni transferler Umut, Volkan, Yusuf ve kaleci Haluk ise hafta sonunu antrenmanla geçirdiler. Bu futbolcular, teknik adamların verdiği program dahilinde, alt yapı hocaları yönetiminde çalıştılar.  

İKİ ÖZEL MAÇ DAHA YAPILACAK
Yeşil-beyazlılar, 23 Ağustos Pazar günü oynanacak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına kadar, biri içeride ve diğeri de deplasmanda olmak üzere 2 özel maç daha yapmayı planlamakta. Konyaspor teknik adamlarınca yapılan açıklamaya göre, bu maçlar muhtemelen Mersin İdmanyurdu ve Tarsus ile yapılacak. Program hafta içerisinde netleşecek. Konyaspor teknik direktörü Hüsnü Özkara, Kızılhamam’da gerçekleştirilen 2 dönemlik kampın çok yararlı geçtiğini, eksikleri lige kadar tamamlayarak sezona en az eksikle girmek istediklerini sözlerine ekledi. Özkara, hafta sonunda yapacakları iki maçın bu nedenle kendileri açısından çok önemli olduğunu açıkladı.
TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Konyaspor’da transfer konusunda da çalışmalar yoğunu şekilde sürdürülüyor. Teknik adamların isteği doğrultusunda şu anda öncelikle en az bir forvet ve bir de forvet arkasında görev yapacak bir orta saha oyuncusu transferi için düğmeye basıldı. Basın sözcüsü Güven Öten, görüşmelerin devam ettiğini, ancak isim açıklamak istemediklerini dile getirdi. Nokta transfer yapmak istediklerini, bu nedenle transfer komitesinin ince eleyip sık dokuduğunu belirten Öten, ilk planda iki oyuncu alacaklarını, gerekirse 3. bir transferi de gerçekleştirebileceklerini açıkladı.
VEKİLLERİNDEN  “KOMBİNE” DESTEK
Konyaspor Kulübü’nden kombine bilet alan AK Parti Konya Milletvekilleri Mustafa Kabacı ve Kerim Özkul, Konyalı sporseverlere kulübe destek olma çağrısında bulundu. Milletvekilleri Kabakcı ve Özkul, VIP B tribününden kombine biletlerini, kulüp binasında, başkan Bahattin Karapınar’ın elinden aldı. Özkul, kombine bilet için bin lira verirken, Kabakcı, esprili bir şekilde, kendisinin mutlaka fazla vermesi gerektiğini belirterek, bin 10 lira verdi. Karapınar, ziyarette, göreve geldikten sonra Konya’nın bütün kurum ve kuruluşlarını harekete geçirdiklerini, Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve oda başkanlarıyla görüştüklerini söyledi.
KONYASPOR, ŞEHİR İÇİN ÖNEMLİDİR
Görüşmelerde herkesin ortak kanısının Konyaspor’un tekrar Süper Lig’e dönmesi yönünde olduğunu bildiren Karapınar, kombine bilet satışlarının da devam ettiğini söyledi. Karapınar, yeşil-beyazlı ekibin kombine bilet satışına destek olmak amacıyla Konya’ya büyük hizmetler sunan iki değerli milletvekilinin kombine bilet satın almasının önemli olduğunu belirterek, “Kendileri ceplerinden bedel ödeyerek kombine bilet alıp, kulübe destek olacaklar. Amacımız Konyaspor’un maddi ve manevi değerlerini yeniden eski haline döndürmektedir. Konyaspor, Konya şehri için çok önemlidir. Bu değeri yaşatmamız gerekmektedir” dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri