Kartal: Yola devam

Şekersporda hoca konusunda çelişkiler yaşanıyor. Teknik adam Kartal, görevinin başında olduğunu ve transfer çalışmaları yaptıklarını ifade ederken, yönetim kurulu ise sessiz kalmaya devam ediyor
Önümüzdeki sezon TFF 2. Lig’de ikinci yılını geçirecek olan yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor’da teknik direktör sorunu çözüme kavuşmak üzere. Konu ile ilgili dün yeniden görüştüğümüz teknik adam İsmail Kartal, ufak tefek pürüzleri çözdüklerini ve Şekerspor ile yollarına devam ettiklerini söyledi. Yaşanan bu gelişmenin ardından günlerdir sessizliğini koruyan yönetim kurulunda ise değişen bir şey olmadı. Yöneticiler konu ile ilgili her hangi bir açıklama yapmadı. Öte yandan teknik adam Kartal’ın, Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun vasıtası ile Sakaryaspor ile görüştüğü gelen haberler arasında.

Yaklaşım bir haftadır devam eden belirsizlik ile birlikte olayların gelişmesi ise şu şekilde oldu. Lig’in sona ermesinin ardından yeşil-beyazlıları Bank Asya 1. Ligi’nin kapısına kadar taşıyan tecrübeli teknik adam İsmail Kartal, dinlenmek için İstanbul’un yolunu tutu. Kartal’ın Konya’ya dönmesinin gecikmesi ardından çıkan söylentilerle birlikte Şekerspor camiası ve yönetim kurulu hoca arayışlarına başladı. İsmail Kartal’ın alternatifi olarak düşünülen Bahattin Güneş, yönetimin Kartal konusunda kesin bir açıklama yapmaması üzerine geri planda kalmayı tercih etti.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Teknik Adam İsmail Kartal, Konya’ya dönerek yönetim kurulu ile masaya oturdu. Her fırsatta takımın başında olduğunu ve transfer konusunun görüşüldüğünü dile getiren Kartal, yoluna Şekerspor ile devam etmek istediğinin sinyallerini verdi. Ancak bu gelişmelerle birlikte yeşil-beyazlı yönetim kurulunun sessiz kalması ve konu ile ilgili açıklama yapmaması kafalarda soru işaretlerinin belirmesine neden oldu.

Bu gelişmelerle birlikte yeniden İstanbul’a dönen tecrübeli çalıştırıcı, yaklaşık bir hafta süren görüşmelerin ardından Şekerspor ile yollarını yeniden birleştirdi. Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, dün yaptığımız görüşmede Şekerspor ile yola devam ettiklerini ve 1 yıllığına sözleşme yenilediklerini söyledi. Son bir hafta içinde yaşanan küçük sorunları aştıklarını ve görevine devam ettiğini ifade eden Kartal; “ Ben Şekerspor’un sözleşmeli teknik direktörüyüm ve halen görevimin başındayım. Yeni sezonla ilgili çalışmalar yapıyorum. Şu an İstanbul’da bir takım futbolcular için transfer görüşmeleri yapıyoruz. Ancak henüz netleşen bir isim yok. Bu konuda mesafe kat ettiğimiz takdirde futbolcuların isimlerini açıklayacağız. Hedefimiz olan Bank Asya 1. Lig’i için güçlü bir kadro oluşturmak istiyoruz” diye konuştu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri