Kartal, “yılan hikayesi”ne döndü

Gözünü uzun vadede Süper Lige diken temsilcimiz Şekersporda İsmail Kartal bilmecesi çözülemiyor.
Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence’nin Kartal’la beklenen görüşmeyi gerçekleştirmemesi nedeniyle tecrübeli çalıştırıcının oğlunun sünneti için yönetimden 2 gün daha izin istediği belirtildi. Son oynanan Tarsus maçından sonra yaklaşık iki hafta gibi bir sürenin geçmesine rağmen, sözleşmesi devam eden Kartal’la anlaştığını açıklamayan Şekerspor yönetiminin başka hocalarla görüşme ihtimalinin olduğu belirtiliyor.
Hemen hemen her gün “hocamızla devam edeceğiz” açıklamaları yapan Kulüp Başkanı Yavuz Erence’nin Kartal’la görüşmemesi de yeşil-beyazlılarda deyim yerindeyse teknik direktör sorunun yılan hikayesine dönmesine neden oldu. Yönetimden ısrarla haber bekleyen İsmail Kartal’ın da yönetimle görüşememesi üzerine kendisine gelen teklifleri daha ciddi değerlendirdiği gelen haberler arasında. Bugüne kadar 4’ü Bank Asya 1’i Süper Lig olmak üzere 5takımdan teklif alan İsmail Kartal’da önünü görememekten şikayetçi.
İki haftadır yönetimden teklif bekleyen tecrübeli çalıştırıcı önceliğinin Şekerspor olduğunu açıklasa da kendisine gelen ciddi teklifleri de değerlendirmeye alacağı belirtildi. Mersin İdmanyurdu ve Manisaspor yöneticilerinden teklif geldiğini doğrulayan Kartal’ın sözleşmesi devam ettiği için teklifleri geri çevirdiği yönetimden gelen haberlere göre hareket edeceği bildirildi.
KARTAL, TRANSFER GÖRÜŞMESİ İÇİN Mİ İSTANBUL’DA
Yerel bir gazetede çıkan, “İstanbul’da bulunan İsmail Kartal’ın oğlunun sünneti için yönetimden iki gün daha izin istedi” haberi, tecrübeli çalıştırıcının İstanbul’da transfer görüşmelerinde bulunduğu yorumlarına neden oldu. Daha önce aynı gazeteye Fenerbahçe’den transfer teklifi aldığını açıklayan tecrübeli çalıştırıcının yönetimden haber alamadığı üzerine transfer tekliflerine daha ciddi baktığı gelen haberler arasında. Aragones’i gönderdikten sonra yeni bir yapılanmaya giden sportif direktörlüğe Aykut Kocaman’ı getiren Fenerbahçe yönetiminin bir dönem Fenerbahçe forması giymiş İsmail Kartal’ı da bu yapı içersinde düşündüğü iddia ediliyor. İstanbul’da Şekerspor yönetiminden haber bekleyen tecrübeli çalıştırıcının da Fenerbahçe’nin teklifine sıcak baktığı, Şekerspor yönetimiyle anlaşılamaması durumunda ilk olarak sarı-lacivertli takımın teklifini değerlendireceği belirtiliyor.
Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, transferde iskelet kadroyu bozmayacaklarını söyledi. Birkaç takviye ile Bank Asya’ya doğrudan yükselebilecek bir Şekerspor oluşturacaklarını ifade eden Erence; “Şekerspor her zaman hedefleri olan, büyük düşünen bir camiadır. Biz sezon başında yola çıkarken takımın üzerinde baskı oluşturmamak için Bank Asya hedefini dillendirmedik. Play-off maçlarına kalabilen başarılı bir takım oluşturduk. Play-offlarda tecrübesizliğimizin kurbanı olduk, ligi tanımanın önemli olduğunu gözlemledik. Sezon itibariyle baktığımızda hedeflerimizi gerçekleştirdiğimizi söyleyebilirim. Önümüzdeki sezonun planlamasında daha iyi, Konya’nın gururu olacak başarılar yakalayacak bir takım oluşturacağız. İsmail hocamızla yola devam etmek istiyoruz. Kendisiyle en kısa zamanda görüşüp anlaşacağız. Ardından yeni sezonun planlamasına başlayacağız” 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri