Kartal yarın yolcu

Pazar deplasmanda Boluspor ile karşı karşıya gelecek olan Konyasporda hazırlıklar tamamlandı. Yönetim teknik ekibe ve oyunculara güveniyor. Genç Ali Dere, yarın oynanacak maçı kazanacaklarını söyledi
Konyaspor’da, Pazar günü deplasmanda Boluspor ile oynanacak maçına hazırlıkları 3 puan içini yapıldı. Genç futbolcu Ali Dere, 6 maçlık seriyi en az puan kaybıyla geçmek istediklerini söyledi. Boluspor için dün taktik ağırlıklı biri çalışma yapan kartallar, bugün öğle yemeğinden sonra Bolu’ya giderek Azelle otelde kampa girecekler.. Yeşil-beyazlı takımda, yarınki maç öncesi eksik yok. Uzun sakatlıktan çıkan ve son haftalarda oyuna ikinci yarılarda giren Ertuğrul fizik olarak hazır olması halinde Bolu’da büyük bir olasılıkla ilk 11’de görev yapacak. Ancak, son kararı teknik adamlar verecek.  Konyaspor’un Boluspor ile oynayacağı maçı, yönetim kuruluyla birlikte çok sayıda basın mensubu ve 500 kadar taraftar da izleyecek.
ALİ DERE ÜMİTLİ KONUŞTU
Konyaspor’un genç futbolcusu Ali Dere, Giresunspor karşısında alınan beraberliğin son 6 hafta öncesi kendilerine bir ders olduğunu ve artık kesinlikle puan kaybı yaşamak istemediklerini ifade etti. Ali Dere, Boluspor maçıyla başlayacak seriyi en az puan kaybıyla kapatarak ilk 2'den Süper Lig'e yükseleceklerine inandığını söyledi. Ligde, telafisi olmayan haftalara girildiğini ve takımların hedefleri doğrultusunda mücadele gücü yüksek maçlar oynadığını belirten genç oyuncu Ali Dere açıklamasını şöyle sürdürdü.
"Kendi sahamızda oynadığımız son iki maçta yaşadığımız puan kayıpları olmasa bugün ligin zirvesindeydik. Ama futbolda bunlar olabiliyor. Artık geçmişi unuttuk. Son Giresunspor karşısında alınan beraberliğin bizim adımıza iyi bir ders olduğunu da düşünüyorum. Artık kalan 6 final maçımızda aynı hataları tekrarlamadan sahada elimizden gelenin daha da iyisini yaparak hedefimize ulaşmak istiyoruz. Biz 6 maçta en az puan kaybını yaşayarak ilk 2'den Süper Lig'e yükseleceğimize takım olarak inanıyoruz. Artık fazla söz söylemeye gerek yok. Gerekeni sahada yaparak Konyaspor'u hak ettiği Süper Lig'e taşıyacağız."
KONYASPOR’A İHTAR VERİLDİ  
Profesyonel Disiplin Kurulundan Konyaspor’a ihtar cezası çıktı. Konuyla ilgili olarak yapılan açıklama şöyle. “Konyaspor Kulübünün, Giresunuspor ile oynanan 1. Lig müsabakasında, akreditasyon denetiminin sağlanamamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren ihtar cezasıyla cezalandırılmasına. Aynı müsabakada Konyaspor Kulübünün, skorboard saatinin statüye aykırı şekilde çalıştırılmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren ihtar cezası verilmesine..”
YÖNETİMİN GÜVENİ TAM
Konyaspor 2.Başkanı Fatih Yılmaz, yeşil-beyazlı ekibin kalan haftaları arzulanan sonuçlarla kapatarak Süper Lig'e yükseleceği konusunda teknik heyete ve oyunculara güvenlerinin tam olduğunu söyledi. Küme düşmenin verdiği psikoloji ve yaşanan sıkıntılarla sezona başlayan temsilcimizin bugün gelinen noktadaki durumunun başarıdan başka bir cümle ile özetlenemeyeceğini belirten Fatih Yılmaz, "Böyle bir ortamda verilen mücadelenin zorluğunu göreve geldiğimiz andan itibaren canlı olarak gördük. Ama teknik heyetimiz ve oyuncularımız sadece Konyaspor'u layık olduğu yerde olması adına gösterdiği gayretler, mücadeleler ve inanmışlıkla birlikte gelen başarılı sonuçlarla bugün gelinen nokta Konyaspor'umuzun Süper Lig için en iddialı takımlardan biri olduğudur. Bugün itibariyle önümüzde birbirinden zorlu ve önemli 6 final maçı kaldı. Teknik heyetimiz ve oyuncularımız bu maçlarda da daha önce olduğu gibi üzerlerindeki sorumluluğun bilinciyle hareket ederek büyük Konyaspor camiasını hak ettiği Süper Lig'e taşıyacaklardır. Yönetim Kurulu olarak onlara güvenimiz tam" diye konuştu. Yarın oynanacak Boluspor maçına da değinen Yılmaz, "Kolay maçın olmadığı her hafta alınan sonuçlarla görülüyor. Biz kendi oyun kimliğimizi bundan önceki maçlarda olduğu gibi Boluspor karşısında da sahaya yansıtırsak istediğimiz sonuçla döneriz. İnşallah alacağımız galibiyet Süper Lig'e bir adım daha yaklaşmamıza neden olacak" şeklinde görüş belirtti.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri