Kartal, yarın yolcu

Spor Toto Süper Lig’de ilk maçını deplasmanda Bursaspor ile oynayacak olan Konyaspor’da hazırlıklar devam ediyor. Yeşil-beyazlı temsilcimiz, Bursa’ya yarın gidecek. Kartal’da hedef lige iyi başlamak
Ligde ilk maçını Pazartesi günü deplasmanda Bursaspor ile yapacak olan Konyaspor’da hazırlıklar devam ediyor.. Kartallar, Bursa’ya Pazar günü sabah gidecekler ve Holiday İnn otelde kampa girecekler. Bursa deplasmanı masraflarını ise eski yöneticilerden Ömer Atiker karşılayacak. Yeşil-beyazlı takımda, önceki akşam yapılan antrenman neşe içerisinde geçti. Teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yapılan antrenmanda sakatlıkları bulunan Adnan ve Mehmet Sedef takımdan ayrı çalıştı. Düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman çabukluk ve koordinasyon çalışması ile devam etti. Kartallar, daha sonra taktik bir çalışma gerçekleştirdi. Yaklaşık 1 saat 20 dakika süren antrenman açma-germe hareketleriyle sona erdi. Antrenmanı başkan Bahattin Karapınar, ikinci başkan mali işler sorumlusu Harun Aydın, başkan yardımcısı Hasan Kulaksız, yönetim kurulu üyeleri İbrahim Türkmen ve Doç.Dr.Niyazi Görmüş de izleyerek futbolcuları yalnız bırakmadılar.

Kartallar, dün de akşam saatlerinde taktik ağırlıklı bir çalışma yapacaklar ve antrenmanlara bugün de devam edecekler.. Konyaspor’da, Bursaspor maçının hazırlığı Pazar günü akşam saatlerinde Bursa’da gerçekleştirilecek ter idmanıyla tamamlanacak. Konyaspor’da, yeni dönem öncesi lisanslarda dün Ankara’da çıkartıldı.

VUKOVİÇ GİTTİ, ORKUN GELDİ

Transferde ise arayış devam ediyor. Sezon başında Avustralya'nın Central Coast Mariners takımından transfer edilen kaleci Danny Vukovic'in uyum sağlayamaması ve vasat bir görüntü vermesi üzerine sözleşmesi fesh edildi. Konyaspor yönetimi, Vukoviç’e bundan sonraki futbol yaşantısında başarı diledi. Danny Vukoviç’in gönderilmesinin ardından yeni bir kaleci transferi içinde düğmeye basıldı ve daha önce görüşmeler yapılan ve prensipte anlaşma sağlanan kaleci Orkun Uşak Konya’ya gelerek sözleşme imzalandı ve Orkun ilk çalışmasına Perşembe akşamı çıktı. Antrenman öncesi Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde takım arkadaşlarıyla tanıştıktan sonra akşam antrenmanına çıkan Orkun takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı.

ESKİŞEHİR MAÇI CUMA GÜNÜ

Spor Toto Süper Lig’de 2. hafta karşılaşmalarının programı belli olurken, Galatasaray-Bursaspor maçı 22 Ağustos Pazar, Trabzonspor-Fenerbahçe maçı ise 23 Ağustos Pazartesi günü yapılacak. Temsilcimiz Konyaspor’un 2. haftada Eskişehirspor ile kendi saha ve seyircisi önünde yapacağı maç önümüzdeki Cuma günü oynanacak. Futbol Federasyonu’dan yapılan açıklamaya göre, Spor Toto Süper Lig’de 2. hafta maçlarının programı şöyle: 20 Ağustos Cuma: 21.00 Konyaspor-Eskişehirspor (Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk) 21.00 Kayserispor-Kardemir Karabükspor (Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has) 21 Ağustos Cumartesi: 21.00 Beşiktaş-İstanbul Büyükşehir Belediyespor (BJK İnönü) 21.00 Medical Park Antalyaspor-Sivasspor (Mardan) 22 Ağustos Pazar: 22.00 Manisaspor-Ankaragücü (Manisa 19 Mayıs) 21.00 Galatasaray-Bursaspor (Ali Sami Yen) 20.30 Gençlerbirliği-Gaziantepspor (Ankara 19 Mayıs) 23 Ağustos Pazartesi: 21.00 Kasımpaşa-Bucaspor (BJK İnönü) 21.00 Trabzonspor-Fenerbahçe (Hüseyin Avni Aker)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri