Kartal yara saracak

Torku Konyaspor'da Denizlispor hazırlığı sürüyor. Sakatlığı geçen Şenol takımla birlikte çalışmalara başladı. Ümit Milli takıma çağrılan Ömer Ali Şahiner'e izin alındı, genç futbolcu Denizlispor maçında forma giyecek.

Torku Koanyaspor’da, Cumartesi günü iç sahada oynanacak Denizlispor maçının hazırlıkları devam ediyor.  Tatlıcak M. Tevfik Lav tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanlara sakat olan Erkan Sekman, Ali Dere ve Semih Aydilek ile U19 Milli takımıyla İngiltere’ye giden Abdülkerim Bardakçı ve İsmail Güven katılmadı. Sakatlığı geçen Şenol ise takımla birlikte çalışmalara başladı.. Bu futbolcunun hafta sonunda görev verilmesi halinde Denizli maçında forma giyebileceği öğrenildi. Dün öğleden sonra taktik çalışması yapan Kartallar, bugün de taktik çalışacaklar ve hazırlıkları yarın ter idmanıyla tamamlayarak tesislerde kampa girecekler. Takımda tek hedef, iki haftalık aradan sonra Denizlispor’u yenerek yeniden galibiyetle buluşmak.

ÖMER ALİ'YE İZİN ALINDI

Ümit Milli taktım aday kadrosuna davet edilen genç futbolcu Ömer Ali Şahiner’e Federasyondan izin alındı.. Bu futbolcu, Makedonya maçının oynanacağı 23 Mart Cumartesi günü Torku Konyaspor’un Denizlispor ile yapacağı 27. hafta maçında forma giyecek Ömer Ali, bu nedenle Makedonya maçında Milli takımda yer alamayacak. Ömer Ali Şahiner, Cumartesi günü akşam Ümit Millilerin kampına katılmak üzere İstanbul'a uçacak. Genç futbolcu, 26 Mart Salı günü Plzen kentinden Çek Cumhuriyeti ile oynanacak maçta forma giyebilecek.

SELİM AY “GALİBİYET” DEDİ

Torku Konyaspor’un başarılı futbolcusu Selim Ay, Denizli maçı için iddialı konuştu. Aldıkları istenmeyen sonuçlarla birlikte son haftalarda hesapta olmayan puan kaybı yaşadıklarını ancak rakiplerin aldıkları sonuçların ardından play-off grubuyla puan farkının açılmamasının kendileri açısından önemli bir fırsat olduğunu belirten Selim, Denizlispor maçının kendileri için yeni bir başlangıç olacağına inandığını söyledi. Rizespor maçında oyunun genel kontrolünün kendilerinde olduğunu ancak yenilen şanssız gollerle puanla ayrılabilecekleri bir maçı kaybettiklerini söyleyen Selim Ay, Rize maçı ve ligde kalan haftalar için şu açıklamayı yaptı. "Oynadığımız oyunu herkes görüyor. Sadece sonuca gitme adına sorun yaşıyoruz. Yakaladığımız fırsatları değerlendiremiyoruz. Ama rakip kalemize geldiği tek pozisyonda bile golü buluyor. Artık buna bir son vermek istiyoruz. Son maçlarda alınan sonuçlarla play-off grubuyla puan farkının açılmaması bizim adımıza önemli bir fırsattı. Bu fırsatı kalan 8 haftada iyi kullanmak ve ilk 6 takım arasında normal sezonu tamamlamak istiyoruz. Oyuncu kalitesi açısından bunu başaracak gücümüz var. Tek eksiğimiz alınan kötü sonuçların ardından yaşadığımız moral bozukluğu. Bunu da Denizlispor ile sahamızda oynayacağımız maçı kazanarak üzerimizden atmak istiyoruz. Denizlispor ve Kartalspor ile üst üste sahamızda oynayacağız. Bu fırsatı iyi kullanıp 2 maçı da kazanarak yeniden üst sıralara tırmanışa geçeceğimize inanıyoruz."

'Son haftalarda yenilen goller sonrasında özellikle kaleci Kaya'nın ağır eleştirilere maruz kalmasını nasıl değerlendiriyorsun ? şeklindeki soruyu da yanıtlayan Selim Ay, açıklamasını şöyle sürdürdü.  

"Futbol bir takım oyunu. Bugün ben, yarın bir başkası hata yapacak. Hata olacak ki gol gelecek. Bizim attığımız gollerde de rakiplerimiz hata yapıyor. Yapılan hataları sadece bir kişiye bağlamak son derece yanlış. Kaleden-forvet hattına kadar herkesin yenilen gollerde hatası vardır. Biz takım olduğumuza göre yenilen gollerde herkes suçlu. Sadece bir kişiyi hedef tahtası yapmak son derece yanlış."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri