Kartal, Urfa'ya sıkı hazırlanıyor

Pazar günü deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşı karşıya gelecek olan yeşil-beyazlı temsilcimizde sakat oyuncuların dışında önemli bir eksik bulunmazken, Portakizli oyuncu Neca bu hafta da dinlenecek ve Ankaragücü maçında sahada olacak

Torku Konyaspor’da, Pazar günü deplasmanda Şanlıurfaspor ile oynanacak 33. hafta maçının hazırlıkları devam ediyor. Bir günlük izinin ardından Salı günü topbaşı yapan Kartalların ilk antrenmanına, sakat olan Neca katılmadı. Erdal, Ali Dere ve Gökhan Demircan ise, takımdan ayrı düz koşu yaptığı. Antrenman, teknik direktör Uğur Tütüneker, antrenörler Mert Korkmaz ve İbrahim Özdoğan'ın da forma giydiği takımlarla gerçekleştirilen mini turnuva ile tamamlandı. Dün öğleden sonrada teknik-taktik çalışması yapan yeşil-beyazlılar bugün taktik ağırlıklı bir çalışma daha yapacaklar ve Şanlıurfa’ya Cuma sabah karayoluyla gidecekler ve kampa girecekler.. Kartallar, Cuma akşam ve Cumartesi günü de öğleden sonra Urfa’da iki çalışma daha gerçekleştirerek hazırlıkları tamamlayacaklar.  PTT 1. ligde, ilk 6 ve düşmeme adına kıyasıya bir mücadele yaşanmakta. Urfa deplasmanından 3 puanla dönerek şansını artırmayı amaçlayan Torku Konyaspor’da, sakat futbolcuların dışında cezalı oyuncu yok.

SELİM: SÜPER LİGİ İSTİYORUZ

Torku Konyaspor’un başarılı oyuncusu Selim Ay, Manisaspor karşısında geriden gelip aldıkları çok önemli galibiyetle play-off grubunda mücadele etmeye çok yakın olduklarını belirtti. Son haftalarda ortaya koydukları mücadele ve performansla Süper Lig'i çok istediklerini herkese gösterdiklerini söyleyen Selim Ay açıklamasını şöyle sürdürdü.  "Son 6 maçta yakaladığımız çıkış bizi play-off'un en güçlü adaylarından biri haline getirdi. Manisaspor ile oynadığımız maçta 1-0 geriden galip kazanmakla şansımız daha da arttı. Ama bakıldığında her takımın birbirini yendiği ve sürpriz sonuçların alındığı bu ligde daha her şey bitmiş değil. Önümüzde Şanlıurfaspor ile deplasmanda oynayacağımız bir başka önemli maç var. O maçtan da iyi bir sonuçla ayrılarak artık her şeyi garantilemek istiyoruz. Takım olarak yakaladığımız çıkışı play-off maçlarında da devam ettirerek Süper Lig hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz. Geçen sezon son anda kapısından döndüğümüz Süper Lig'e bu sezon yükseleceğiz. Takım olarak bunu hak ediyoruz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri