Kartal ünvanını korumak istiyor

Karabükspor deplasmanından beraberlikle ayrılan Atiker Konyaspor yenilmezlik serisini 6 maça çıkardı.

 

 

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden  Atiker Konyaspor, Karabük'te de mağlup olmayarak yenilmezlik serisini 6 maça çıkardı. Yeşil-beyazlı ekip bu seriyi devam ettirmek istiyor. 

Atiker Konyaspor, yenilmezlik serisini sürdürüyor. Yeşil-beyazlı , Karabük deplasmanından aldığı beraberlikle yenilmezlik serisini 6 maça çıkardı. Konyaspor Spor Toto Süper Lig’de oynadığı son 6 maçta 4 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 14 puan topladı. Deplasmanda Karabükspor ile 1-1 berabere kalan Atiker Konyaspor, 6.sıradaki yerini korudu Spor Toto Süper Lig'de 15. hafta maçları tamamlandı. Haftanın son maçlarında Fenerbahçe, sahasında Gençlerbirliği'ni 3-0, Bursaspor da konuk ettiği Antalyaspor'u 2-1 mağlup etti.

DEVREYE MORALLE GİRMEK İSTİYOR

Yeşil-beyazlı ekip ilk yarının son haftasında  deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak. Avrupa macerasını tamamladıktan sonra ligde çıkışa geçen Atiker Konyaspor sezonun ilk yarısını galibiyetle noktalamak istiyor.  Son 6 haftadır maç kaybetmeyen ve kupada da yenilmeyen yeşil-beyazlı ekip bu maçta da kaybetmeden üst sıralarla bağını koparmak istemiyor

GALATASARAY MAÇI DEVREDEN SONRA OYNANACAK

Spor Toto Süper Ligde 2016-2017 sezonunun devre arası hafta sonu oynanacak maçlarla başlayacak. Sezonun 17. Hafta maçları ise 14-16 ocak tarihleri arasında oynanacak. Atiker Konyaspor da evinde oynayacağı Galatasaray maçını 14-16 ocak tarihleri arasında açıklanacak bir gün ve saatte oynayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri