Kartal umut verdi

Geçtiğimiz gün Süper Ligin flaş ekiplerinden Eskişehirsporu hazırlık maçında 4-2 mağlup eden Konyaspor, gelecek vaat etti. Teknik adam Özkara, daha çetin geçecek 2. yarıya tam manası ile hazır olmak istediklerini söyledi

Bank Asya 1. Ligi’nde mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor, Belek kampında ikinci yarı hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. Geçtiğimiz akşam Süper Lig ekiplerinden Eskişehir ile yaptığı hazırlık maçını 4-2 kazanmayı başaran yeşil-beyazlılarda moraller yerinde. Yeşil-beyazlılar, ikinci hazırlık maçını da önümüzdeki Cumartesi günü Türk Telekomspor ile yapacak.

Sirene Golf Oteldeki devre arası kampının son günlerine yaklaşan Konyaspor, hazırlıklarını sürdürüyor. Konyaspor dün yaptığı antrenmanlara Teknik Direktörümüz Hüsnü Özkara gözetiminde The Kempinski Otel parkurunda yapılan koşu çalışması ile başladı. Antrenmana fizyoterapist Ahmet Bayrak yönetiminde çalışan Kaue Da Silva, Eskişehirspor ile oynanan özel maçta ayağına aldığı darbe sonucu sakatlanan kaleci Haluk Tanrıseven katılmazken, koşu çalışmasında ayağında ağrı hisseden Branimir Poljac antrenmanı yarıda bıraktı. Yeşil-beyazlılar, günün ikinci antrenmanını saat 16.00’da gerçekleştirdi.
Öte yandan Konyaspor’un Süper Lig ekibi Eskişehir karşısında ortaya koyduğu performans ve aldığı skor tüm camiayı mutlu etti ve ikinci yarı için umut verdi. Karya Spor Tesisleri’nde oynanan hazırlık maçında Konyaspor’un gollerini 23. dakikada Ömer, 55 ve 60. dakikalarda Mehmet Şen, 86. dakikada Umut kaydetti. Eskişehirspor’un gollerini ise 30. dakikada Adem, 32. dakikada da Ufukhan (kendi kalesine) attı. Yeşil-beyazlılar ligin flaş ekiplerinden Eskişehir karşısında Recep, Ömer, Ufukhan, Serhat, Ahmet Görkem, Ramazan, Uğur Yanıkdemir, Poljac, Mehmet Ayaz, Abdulvahit, Yusuf, Zafer Demir, Erdal, Eser, Ferdi, Umut, Tayfun ve Mehmet Şen gibi isimlerle mücadele etti. Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay maçtan sonra yaptığı açıklamada iyi bir hazırlık maçı olduğunu ifade ederek, “Bu maçta daha çok genç oyuncularımızı görmek istedim. Bazı eksiklerimiz var. Forvette sıkıntımız var. Şu anda sadece Adem Sarı var. Batuhan’ı düşünüyorduk ama büyük ihtimalle bu transfer olmayacak. Çünkü Beşiktaş Kulübü, Batuhan’ı kiralamak istemiyor” diye konuştu.
2. DEVREYE HAZIR ŞEKİLDE GİRMEK İSTİYORUZ
Eskişehirspor ile oynanan özel maçta Konyaspor’un gösterdiği mücadeleden ve performanstan dolayı memnun olduğunu ifade eden Teknik Direktör Hüsnü Özkara, zor geçecek ikinci devreye en hazır şekilde girmek istediklerini söyledi. 26 Aralık’ta başlayan devre arası kampında yoğun ve yorucu tempoda çalıştıklarını söyleyen Teknik Hüsnü Özkara “Bu çalışmaların bize zor geçecek ikinci devrede büyük faydalar sağlayacağını biliyoruz. Kampımızın ilk özel maçını Eskişehirspor ile oynadık. Bu tür maçlarda sonuçtan ziyade oynanan oyun ve takımımızın göstereceği mücadele bizi ilgilendiriyordu. Kıran kırana bir maç oldu ve 2-1 yenik durumuna düşmemize rağmen 4-2 kazandık. Tabiki bu güzel bir sonuç. Daha da güzeli oyuncularımın saha içerisinde bir an bile olsa mücadeleyi bırakmamaları ve sonuç ne olursa olsun oyunda devamlılığı sağlamalarıydı. Lige kadar 2 özel karşılaşma daha oynamayı planlıyoruz. Daha sonra zaten lig haftasına gireceğiz. Ondan sonra sadece lige odaklanacağız ve bizi Süper Lig hedefimize taşıyacak sonuçları almak için mücadele edeceğiz. Her zaman söylüyorum ve bir kez daha tekrarlamakta fayda var. İnanmış, birlik beraberliği ve arkadaşlığı en üst seviyede yaşayan bu teknik heyet ve oyuncu kadrosu Konyaspor’u Süper Lig’e taşıyacak” diye konuştu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri