Kartal tur için İstanbul’da

Atiker Konyaspor Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında bugün Galatasaray ile karşılaşacak. Türk Telekom Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı hakem Ümit Öztürk yönetecek. İlk maç 2-2 sona ermişti

Türkiye Kupası Şampiyonu Atiker Konyaspor bu sezonda  da yeniden kupanın sahibi olmak istiyor.  Yeşil-beyazlı ekip Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında bugün Galatasaray ile karşılaşacak. Türk Telekom Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı hakem Ümit Öztürk yönetecek. Öztürk'ün yardımcılıklarını Ali Saygın Ögel ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Serkan Tokat

İLK MAÇ 2-2 SONA ERMİŞTİ

Atiker Konyaspor'a yarı finale yükselmek için galibiyet ya da gollü beraberlikler gerekiyor

Atiker Konyaspor, çeyrek final ilk maçında evinde Galatasaray ile 2-2 berabere kalırken rövanş maçı öncesi avantajı rakibine kaptırdı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz, maçı kazanması ya da 3-3 veya 4-4'lük gollü beraberliklerde yarı finale yükselecek. Galatasaray ise her türlü galibiyetin yanı sıra 0-0 veya 1-1’lik skorlarla yarı finale yükselen taraf olacak. Atiker Konyaspor tur atlaması halinde yarı finalde Kayserispor-Akhisar eşleşmesinden tur atlayan takımla yarı finalde karşılaşacak.  Yarı final maçları ise 27-28 Şubat ve 1 Mart ile 17-19 Nisan tarihinde oynanacak.

SON ANTRENMANDA ŞUT ÇALIŞTI

Atiker Konyaspor Galatasaray ile oynayacağı  Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final  rövanş maçı öncesinde son antrenmanda şut çalışması yaptı. Ligde kaleye en fazla şut  atan takımlar arasında yer alan yeşil-beyazlı ekip bu şutların isabet oranında ise son sıralarda yer alıyor. Atiker Konyaspor şutların isabet oranını arttırmak için şut çalışması yaptı.

GALATASARAY’DA İKİ EKSİK

Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları bulunan Fernando Reges ve Jason Denayer maçta forma giyemeyecek. Galatasaray ile Konyaspor daha önce Türkiye Kupası'nda iki kez eşleşti. Sarı-kırmızılılar, rakibini 1990-1991 sezonunda son 16 turunda 1-0, 2014-2015 sezonunda aynı turda 4-1'lik skorla eledi.

FERHAT TÜRKOĞLU

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri