Kartal toplanıyor

Bugün Tatlıcak tesislerinde toplanacak olan Kartallar, yarın ise M. Tevfik Lav tesislerinde, teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde sezonun ilk çalışmasını yapacaklar. Kaleci Vukoviç Konya’ya bekleniyor
Konyaspor’da kaleci transferinde ilk sırada yer alan Avusturalyalı Vukoviç rötar yaparken, iki forvet ve bir sol kanat oyuncusu transferi için de temaslar sürdürülmekte.. Yeşil-beyazlı takımda, izin bitti. Futbolcular bugün Tatlıcak tesislerinde toplanacaklar. Yükselme grubu maçlarının ardından tatile çıkan Konyasporlu futbolcular, dün akşamdan itibaren Konya’ya gelmeye başladılar.. Bugün Tatlıcak tesislerinde toplanacak olan Kartallar, yarın ise M. Tevfik Lav tesislerinde, teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde sezonun ilk çalışmasını yapacaklar..

Konyaspor’da ilk dönem çalışmaları 3 gün sürecek ve takım 3 Temmuz Cumartesi günü Kızılcahamam’a giderek Patalya otelde kampa girecek. Kondisyon ağırlıklı çalışmaların yapılacağı Kızılcahamam kampı 16 Temmuz’da sona erecek. Takım, iki günlük dinlenmenin ardından da 18 Temmuz’da Avusturya’ya gidecek ve 30 Temmuz’a kadar devam edecek ikinci dönem kamp çalışmaları boyunca en az 4 hazırlık maçı oynanacak.

Yeşil-beyazlı takımda, transfer çalışmaları da devam ediyor.. Kaleci adayları arasında ön sırada yer alan Avusturya Central Coast Mariners takımının 25 yaşındaki kalecisi Danny Vukoviç’in Türkiye’ye gelişi ertelendi.. Dün sabah Konya’ya geleceği ileri sürülen kaleci Vukoviç’in Dubai’de bulunduğu, bugün veya yarın Türkiye’ye gelebileceği bildirildi. Vukoviç ile yapılacak görüşmenin ardından Çarşamba günü sözleşme imzalanması bekleniyor. Öte yandan, Konyaspor’da iki iyi forvet ve bir sol kanat oyuncusu transferi için çalışmalar yoğun şekilde devam ediyor.. Forvete alınması planlanan futbolcunun ses getirecek, bomba bir transfer olduğu, 1 milyon euro olan bonservis ücretinin iki taksitte ödenmesi için uğraş verildiği belirtildi.. Bu futbolcunun ülkesinde gol kralı olduğu ileri sürüldü. Sol kanat ve forvete alınacak futbolcular için de görüşmeler devam ediyor.. Sag kanat için alınması planlanan futbolcunun ise şimdilik askıya alındığı, teknik adamların bu mevkidi Adnan, Hakan ve Erdal’dan yararlanacakları açıklandı.

YÖNET:SAVAŞAN BİR TAKIM OLACAĞIZ

Süper Lig'de başarılı olacak bir Konyaspor'u meydana getirme adına transfer çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Cengiz Yönet, savaşan, pres yapan ve sahada terinin son damlasına kadar mücadele edecek oyuncuları kadrolarına kattıklarını ve doğru transferler yaptıklarına inandıklarını söyledi.

2010-2011 sezonunda Süper Lig'de mücadele verecek Konyaspor'un başarılı olması adına transfer döneminde yoğun bir mesai harcadıklarını söyleyen Cengiz Yönet, "4 isimden oluşan transfer komitemiz ve teknik direktörümüz Ziya Doğan'ın istekleri ve ortak görüşlerimiz doğrultusunda Konyaspor kadrosuna kazandırılacak oyuncuların transfer edilmeleri noktasında çalışmalarına devam ediyor. Transferi yaparken, her mevkii için 4-5 alternatif belirleyip, bunlar içerisinden takımımıza en faydalı oyuncuları seçtik ve seçmeye çalıştık. Bugüne kadar yapılan transferlerimiz bu doğrultuda oldu. Kamuoyunda flaş olarak tabir edilen transferler yerine takım oyununu ve ekip ruhunu sahaya en iyi şekilde yansıtacak isimleri kadromuza kattık. Transfer ettiğimiz oyuncular teknik direktörümüz ve yardımcı hocalarımız tarafından izlenen ve olumlu referans verilen oyunculardır. Bugüne kadar yapılan transferlerden son derece memnunuz ve doğru transferler yaptığımıza da inanıyoruz. Bizim transfer politikamız daha önce de belirttiğimiz gibi, savaşan, pres yapan ve sahada terinin son damlasına kadar mücadele edecek oyuncuları bir araya getirmek. Bugüne kadar bu politika doğrultusunda transferlerimizi yaptık. Kalan dönemde de aynı şekilde devam ederek kadromuzu oluşturacağız. Konyaspor camiasının sorumluluğunu bilerek ve bu camianın 1 lirasını dahi sokağa atmadan kuracağımız takımla 2010-2011 sezonunda başarılı olacağımıza inanıyoruz" şeklinde görüş belirtti.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri