Kartal topbaşı yaptı

Konyasporda izin bitti ve ligin 6. haftasında Kartalspor ile içi sahada oynanacak maçına hazırlıkları dün akşam saatlerinde Tatlıcak M. Tevfik lav tesislerinde yapılan antrenmanla başladı

Konyaspor’da izin bitti ve ligin 6. haftasında Kartalspor ile içi sahada oynanacak maçına hazırlıkları dün akşam saatlerinde Tatlıcak M. Tevfik lav tesislerinde yapılan antrenmanla başladı

 

 

Milli maçlar nedeniyle lige verilen ara nedeniyle, Sakaryaspor maçının ardından verilen 3 günlük izin dün sona eren yeşil-beyazlı takımın ilk çalışması yenileme antrenmanı olarak gerçekleştirildi. Bugün çift antrenman yapacak olan Kartallar, çalışmaları 16 Ekim Pazar günü oynanacak Kartalspor maçına kadar aralıksız sürdürecek.

 

Konyaspor’da, sakat olan Ertuğrul dışında eksik yok. Sakarya maçında yedek soyunmadığı için maç kadrosuna alınmayarak tribüne gönderilen Gökhan Emreciksin’in durumu ise dün akşam belli olacaktı.

 

Ligde ilik galibiyetini 5. hafta da, deplasmanda ezeli rakibi Sakaryaspor karşısında alan ve ilk golünü de bu maçta Recep ile kaydeden Konyaspor, 2-0’lık Sakaryaspor galibiyeti sonucu artı bir averaja yükseldi ve puan sıralamasında 3 basamak yükselerek 6 puanla 11. sırada yer aldı. Kartallar, ligde 6. hafta Kartalspor’u konuk edecek. Ardından Çarşamba günü Denizli deplasmanına çıkacak ve 8. hafta ise iç sahada Karşıyaka ile karşı karşıya gelecek. Konyaspor 4 maçlık periyodu deplasmanda oynayacağı Rize maçıyla tamamlayacak. Yeşili-beyazlı takımda hedef, 4 maçta en az 7-8 puan.   

 

 Konyaspor’da, 13 Ekim Perşembe akşamı yapılacak olağanüstü genel kurul toplantısıyla ilgili çalışmalarda sürdürülmekte.. Alınan bilgilere göre, yeni yönetim oluşturulması konusunda önemli bir gelişme olmadı.  Büyükşehir belediye Başkanı Tahir Akyürek’in önümüzdeki hafta içerisinde gruplarla görüşme yapacağı ve genel kurul için yol haritasının belirleneceği öğrenildi. Talipli çıkmazsa kulübü yine alırım şeklinde söylentilere çıkartılan Başkan Bahattin Karapınar’ın ise Tavşanlı maçında yapılan küfürlerden sonra kesinlikle görev almamak taraftarı olduğu imleri sürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri