Kartal topbaşı yapıyor

Konyaspor’da tatil bitti, gözler lig hazırlıklarına çevrildi. Yeni sezonda da takviyeli kadrosuyla üst sıralar için mücadele edecek olan Konyaspor’da futbolcular dün Kayacık Tesisleri'nde toplanarak bayramlaştılar.

Konyaspor’da tatil bitti, gözler lig hazırlıklarına çevrildi. Yeni sezonda da takviyeli kadrosuyla üst sıralar için mücadele edecek olan Konyaspor’da futbolcular dün Kayacık Tesisleri'nde toplanarak bayramlaştılar. Kartallar bugün sağlık kontrolünden geçecekler ve yarında birinci dönem kamp çalışmaları için Avusturya’ya uçacaklar. Konyaspor’un Avusturya kampı 10 gün sürecek ve 19 Temmuz’da tamamlanacak.

KAMPTAN SONRA 3 GÜN İZİN

Atiker Konyaspor’da Avusturya kampının ardından futbolculara üç gün izin verilecek. Lig öncesi ikinci dönem yurt dışı kampı ise, 23 Temmuz-5 Ağustos tarihleri arasında Hollanda’da gerçekleştirilecek.Konyaspor, Hollanda kampı boyunca 27 Temmuz günü İspanya La Liga takımlarından Real Sociedad ile birlikte toplam 5 hazırlık maçı oynayacak.

MEHA'NIN DÖNME OLASILIĞI VAR

Atiker Konyaspor’da, yeni sezon öncesi kadronun güçlendirilmesi için transfer çalışmaları da sürüyor. Yeşil-beyazlı takımda muhtemelen bir ön libero, bir stoper ve bir forvet oyuncusu alınarak transfere kapatılacak. Meha’nın geri dönme olasılığı doğduğu da öğrenildi. Kartallar iç transferde Holmen ve Traore dışında tüm oyuncularla sözleşme yenilerken, dış transferde ise Bosnalı orta saha oyuncusu Deni Milosevic ve kaleci Abdülaziz ile Konya Anadolu Selçukspor’dan stoper Candemir’i renklerine bağladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri