Kartal, Timsah’a bileniyor

Konyaspor, Pazartesi akşamı deplasmanda oynayacağı Bursaspor maçına kilitlendi. Parola: 3 puan. Transfer ise hafta sonuna kadar bitirilmeye çalışılacak. Cengiz Yönet, kombine konusunda açıklama yaptı

Pazartesi günü deplasmanda 2010-2011 sezonunun ilk maçında, geçen sezonun şampiyonu Bursaspor ile karşı karşıya gelecek olan Konyaspor'da, hazırlıklar akşam saatlerinde yapılan antrenmanlarla sürüyor.. Önceki akşam, günün ikinci antrenmanı taktik çalışması olarak gerçekleştirildi. Teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde yapılan antrenmana tedavi olan Jones Troest katılmazken, hafif sakatlıkları bulunan Veli, Uğur Yanıkdemir ve Burak Karaduman takımdan ayrı çalıştı.

Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, teknik direktör Ziya Doğan'ın da yer aldığı ve 3 grupta oynanan dar alanda 5'e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Yaklaşık 1 saat 30 dakika süren antrenman taktik çalışma ve açma-germe hareketleriyle tamamlandı. Antrenmanı İkinci Başkan ve Mali İşler Sorumlusu Harun Aydın, Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Cengiz Yönet, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Uvat ve Alper Güçlü'de takip etti. Kartallar, dün akşam da Tatlıcak tesislerinde taktik ağırlıklı biri çalışma daha yaptılar. Hazırlıklar bugünde tek antrenmanla devam edecek. Konyaspor’da, Bursa yolculuğu muhtemelen Cumartesi sabah başlayacak.

TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Konyaspor’da takımın bir kaleci, bir orta saha ve bir forvet oyuncusuyla takviye edilmesi konusunda çalışmalarda devam ediyor.. Forvet transferi için Avrupa’ya giden başkan Bahattin Karapınar’dan dün bir haber çıkmadı.. Karapınar’ın, orta Avrupa ülkelerinden bazı futbolcularla görüştüğü kaydedildi. Orta sahaya alınması istenilen Mısırlı futbolcu Ayman ise dün akşam Konya’ya gelecekti. Kaleci konusunda ise Galatasaraylı Orkun’la görüşmeler yapılıyor. Bu arada, Ankaragücü’nün başarılı kalecisi Serkan Kırıntılı ise, alacakları ödenmediği için dün sözleşmesini tek taraflı olarak feshederek serbest kaldı.

YÖNET’TEN KOMBİNE AÇIKLAMASI

Konyaspor başkan Yardımcısı ve basın sözcüsü Cengiz Yönet, sezonluk kombine bilet fiyatlarında beklenildiği gibi bir indirimin kesinlikle olmayacağını belirtti. Yönet, taraftarlarımızın kombine biletlere ilgi göstermesini ve alacakları biletlerle takımımıza katkı sağlamanın mutluluğunu yaşamalarını beklediklerini dile getirdi.

Basın sözcüsü Yönet, kombine biletlerin önemli avantaj sağladığını da belirtti ve konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı. "Bir süre önce satışa çıkarttığımız ve taraftarlarımızın ilgi göstermesini beklediğimiz sezonluk kombine biletlerle ilgili olarak belirlenen fiyatlarda indirime gidileceği şeklinde beklentiler olduğunu duymaktayız. Yönetim Kurulu olarak sezonluk kombine biletler için belirlediğimiz fiyatlar bir sezon boyunca iç sahada oynayacağımız maçlar için uygulanacak tek maçlık ücretler baz alındığında taraftarlarımız için büyük bir avantaj niteliğindedir. Kamuoyunda oluştuğu gibi kulübümüz belirlediği sezonluk kombine bilet fiyatlarında kesinlikle bir indirime gitmeyecek olup, belirlenen ücretlerde satışlara devam edilecektir. Geçtiğimiz yıllarda sezon öncesinde belirlenen ancak daha sonra ilgi görmediği için indirim yapılan kombine bilet uygulaması bizim yönetimimiz döneminde kesinlikle olmayacaktır. Taraftarlarımızın uygun fiyatlarda belirlediğimiz sezonluk kombine biletlerimize ilgi göstererek alacakları biletlerin ücretleriyle takımımıza katkı sağlamanın mutluluğunu yaşamalarını beliyoruz. En kısa sürede kombine biletlerimizde beklenen satışlar gerçekleşecek. Buna inanıyoruz..”

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri