Kartal ter attı: 3-0

Torku Konyaspor milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı hazırlık maçı oynayarak değerlendirdi

Yeşil-beyazlı ekip sahasında PTT 1. Lig ekiplerinden Tavşanlı Linyitspor ile karşılaştı. Torku Konyaspor Ndouasel, Thorvaldson(2) golleriyle maçı 3-0 kazandı  

Torku Konyaspor lige verilen arayı hazırlık maçı oynayarak değerlendirdi. PTT 1. Lig takımı Tavşanlı Linyitspor’u sahasında konuk eden yeşil-beyazlı ekip bu maçtan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı. Yeşil-beyazlı ekibin gollerini Ezechıel Ndouasel ve  Ndousel’in yerine oyuna giren Gunnar Thorvaldson(2) attı.
MAÇTAN NOTLAR
Maçın 8. dakikasında Mehmet Uslu’nun kullandığı kornere iyi yükselen Tomas Borek kafa vuruşunu yaptı ancak defans arka direkte topu çıkardı.
45.dakikada gelişen Konyaspor atağında Şenol’un topuk pasıyla topu önünde bulan Ezechıel Ndouasel düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla tamamlandı.
47.dakikada Konyaspor Erdal ile korner kullandı. Erdal Ergün teber ile paslaşarak kullandığı kornerde topu alarak ceza sahasına girer girmez vurdu ancak zayıf vuruş az farkla auta gitti
61. dakikada Erdal’ın derin pasında topla buluşan Ergün Teber son çizgiye indi ve topu penaltı noktasında müsait pozisyonda olan Şenol’a çıkardı. Şenol müsait pozisyonda vurdu ancak kaleci topu kornere tokatladı.
62. dakikada kullanılan kornere Borek iyi yükseldi ve düzgün bir kafa vuruşu yaptı ancak top kalecinin kucağında kaldı.
64.dakikada gelişen Konyaspor atağında Şenol ara pasıyla topu Erdal ile buluşturdu. Ceza sahası içerisinde bulunan Erdal şık bir topuk pasıyla topu Thorvaldson ile buluşturdu. Thorvaldson düzgün bir vuruşla topu kalecinin solundan filelerle buluşturdu 2-0.
80.dakikada Thorvaldson’un ceza sahası içerisinde düzgün vuruşunu kaleci çıkardı.
84.dakikada gelişen Konyaspor atağında  Thorvaldson aldığı pasla ceza sahasına girdi sol çaprazda kaleciyle karşı karşıya kalan golcü oyuncu güzel bir çalımla kaleciyi geçerek topu filelerle buluşturdu 3-0.   
87.dakikada gelişen Torku Konyaspor atağında Şenol ceza sahası içerisinde düzgün bir vuruş yaptı ancak kaleci gole izin vermedi.

STAT: Büyükşehir Belediyesi Atatürk
HAKEMLER:  Mustafa Aydın, Tamer Tekbaş, İsmail Yılmaz
TORKU KONYASPOR: Kaya(Sabri dk 70), Erdinç(dk46 Ali Çamdalı), Selim, Mehmet Güven(dk 46 Mbamba), Ezechıel Ndouasel(dk 46 Thorvaldson), Erdal Kılıçaslan, Da Sılva Ramos(dk 72 İsmail Güven), Djalma Campos(dk 34 Şenol), Tomas Borek(Recep Aydın), Mehmet Uslu ( dk 46 Ergün Teber)
TAVŞANLI LİNYİTSPOR: Metin, Serdar, Nduka, Kemal Bersis, Sakıb, Ahmet, Emrah, Cafercan, Ömürcan, Agbetu, Sani
GOLLER: Dk 45 Ezechıel Ndouasel, 64,84 Thorvaldson(Konyaspor)             

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri