Kartal temposunu düşürmedi

Mersin İdmanyurdu ile özel maçta karşılaşan Konyaspor'un ikinci dönem kampı 23 Temmuz Pazartesi günü sona erecek. Yeşil-beyazlılar sıcak havalara rağmen temposunu düşürmüyor

Konyaspor’da, Davraz kampında geri sayım başladı. 13 Temmuz’da başlayan kamp boyunca bir gün dışında çift antrenman yapan ve Mersin İdmanyurdu ile özel maçta karşılaşan yeşil-beyazlı takımın ikinci dönem kampı 23 Temmuz Pazartesi günü sona erecek. Semih dışında tüm futbolcuların yer aldığı kampın 8. günü akşamı koordinasyon çalışması yapan Kartallar, fizik güç olarak her geçen gün daha iyiye doğru gidiyor. Teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde gerçekleştirilen çalışmaya Aykut Uluç katılmazken, Neca Fernandes ve Coşkun Kayhan takımdan ayrı düz koşu yaptı. Futbolcular, antrenmanı koordinasyon çalışmasının ardından topla dayanıklılık çalışması ve açma-germe hareketleriyle tamamladı.
Dün sabah da kondisyon ve dayanıklılık çalışması yapan Konyaspor’da günün ikinci antrenmanı akşam saatlerinde, teknik-taktik olarak gerçekleştirildi. Konyaspor’un kampına iki gün önce katılan yeni transfer Angelov için teknik adamlar tarafından özel antrenman programı uygulanmakta. Dün Konya’ya geleceği bildirilen Ali Zeytuni ise 26 Temmuz’da başlayacak Bolu kampına katılacak.
ŞAN: İSTEDİĞİMİZ NOKTAYA GELECEĞİZ
Konyaspor başkanı Ahmet Şan, göreve geldikleri 2011 Ekim ayından bu yana kulübün içerisinde bulunduğu ekonomik sıkıntıların çözümü noktasında ciddi adımlar attıklarını ve bunun sportif başarı olmadığı için göz ardı edildiğini dile getirdi. Birlik içerisinde tüm Konya’nın desteğini de arkalarına alarak göreve devam ettiklerini ve istenilen noktaya Konyaspor’u taşıyacaklarını söyleyen Başkan Şan gelecek içinde ümit verdi.
Başkan Ahmet Şan, geride kalan dönemle ilgili görüşlerini şöyle açıkladı. “20 Ekim’de yine böyle bir Olağanüstü Genel Kurulda göreve gelmiştik. O zaman çok olumlu bir tablo ortada yoktu. O gün görevin üzerimize düştüğünü düşünerek görevi üstlenmiştik. Geliş nedenimiz Konyaspor’un ve Konya’nın ulusal bazda itibarını yeniden Konya’ya yakışır duruma getirmekti. Bildiğiniz gibi 3 yıllık bir hedef belirlemiştik. Bu noktada da birlik ve beraberlik içinde çalışmalara devam ediyoruz. Ve umarım herkesin desteğiyle istediğimiz noktaya geleceğiz.”
“İşin ciddiyeti halen devam ediyor. Yani ekonomik anlamdaki savaş” diyen başkan Şan, sözlerini şöyle sürdürdü. “Bu sıkıntılara rağmen geçtiğimiz yıl gençleri kazanma adına başarıyı yakaladık. Sezon sonunda hedefe ulaşmaya ise gücümüz yetmedi. Belki bazı radikal kararlar alabilirdik, ancak o gün yeni bir teknik ekibin faydalı olmayacağı kanısına vardık. Bu nedenle de böyle bir şey yapmadık. Ancak maddi anlamda geçtiğimiz sezon ciddi adımlar atıldı. Ancak sportif anlamda başarı olmayınca bunlarda biraz geride kaldı sanırım. Bu noktada emeği geçen herkese teşekkür ederim.” Konya Şeker A.Ş. ile yapılan sponsorluk anlaşmasına da değinen Başkan Şan, olağanüstü genel kurul öncesinde isim değişikliğinin gerçekleşmesinin Türkiye Futbol Federasyonu nezdinde yapılması gereken işlemler nedeniyle olduğunu sözlerine ekledi.
SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri