Kartal tempo artırıyor

Lige Bolu'da hazırlanan Konyasporda her geçen gün tempo yükseliyor

Lige Bolu’da hazırlanan Konyaspor’da her geçen gün tempo yükseliyor. Yeşil-beyazlılar, yarın Karşıyaka ile oynayacaklar. Genç futbolcu Recep, sıkı bir çalışma temposu yakaladıklarını söyledi

 
Konyaspor’un Bolu  kampında ilk özel maç yarın oynanırken, antrenmanlarla birlikte  5 Ağustos’ta yapılacak maç için rakip arayışı sürüyor. Yeşil-beyazlı takımın, önceki akşam saatlerinde yaptığı antrenmana Emre Akdağ katılmazken, Erdinç Yavuz takımdan ayrı olarak koşu ve yürüyüş yaptı. Isınma ile başlayan ve güç çalışmasıyla devam eden antrenman pas çalışması ve taktik çift kale maçla devam etti. Çalışma açma-germe hareketleriyle sona erdi. Torku Konyaspor’da, yoğun antrenmanlar nedeniyle futbolcuların  yorgun düşmesi sonucu dün sabahki antrenman iptal edildi.. Sabah dinlenen Kartallar, akşam saatlerinde otelin sahasında teknik-taktik çalışması yaptılar. Konyaspor’da bugün ise çift antrenman gerçekleştirilecek.
ÖZEL MAÇLAR DEVAM EDİYOR
Konyaspor’un Bolu kampında hazırlık maçları da yarın oynanacak karşılaşmayla devam edecek. Kampın ikinci günü İstanbul’da Galatasaray ile karşılaşan yeşil-beyazlı’lar,yarın ise, Esentepe sahasında, saat 18.00’de TFF 1.Lig takımlarından Karşıyaka ile oynayacak.. Torku Konyaspor’da, 5 Ağustos Pazar günü yapılacak maçla ilgili rakip arayışı da sürüyor.. Temsilcimiz, Bolu kampında son maçı, 7 Ağustos Salı günü yine 1. Lig takımlarından Denizlispor ile yapacak. Bolu kampı 8 Ağustos’ta sona erecek.
RECEP UMUTLU KONUŞTU
Konyaspor’un genç ve başarılı futbolcusu Recep Aydın, yeni sezon için iddialı konuştu. Geçen sezon sıkıntılara rağmen Süper Lig hedefini son anda kaçırdıklarını belirten Torku Konyaspor’un golcü futbolcusu Recep Aydın, sıkı bir çalışma döneminden geçtiklerini ve üzerlerindeki sorumluluğun farkında olduklarını belirtti.,
Süper Lig hedefine ulaşma adına sahada terlerinin son damlasına kadar mücadele edeceklerini söyleyen ve ‘İyi bir takım olduk. Şu an için her şey yolunda gidiyor’ diyen  Recep Aydın, açıklamasını şöyle sürdürdü.  
“Geçen sezon yapılamaz ve imkansız denileni yaptık ve kimsenin şans vermemesine rağmen Süper Lig şansımızı sonuna kadar zorladık. Ancak başarılı olamadık. Her şeye rağmen geçtiğimiz sezonu kendi adımıza başarılı buluyorum. Çünkü yaşanan sıkıntılar benim ile birlikte pek çok genç arkadaşımıza forma şansı doğurdu ve bu şansları iyi kullandığımıza inanıyorum. Bu sene yeni ve beyaz bir sayfa açıldı. Transfer yapıldı. Takımımıza gerçek anlamda katkı sağlayacak oyuncular aramıza katıldı. Önce Konya ve Isparta Davras ardından da Bolu’daki kamplarda iyi ve sıkı çalışarak yeni sezona hazırlanıyoruz. Takımımızda her şey yolunda. Uyum sorunu yaşamıyoruz. Birlik beraberliğimiz üst düzeyde.
Kısacası sıkı bir çalışma döneminden geçiyoruz. Konyaspor her zaman iddialı olmuştur ve bu sene de hedef tabi ki de Süper Lige yükselmek. Bu üzerimizde bir sorumluluk oluşturuyor. Biz takım olarak bunun farkındayız. Buradaki herkesin tek düşüncesi takımımızı hak ettiği yer olan Süper Lige taşımak. Bu anlamda saha içerisinde terimizin son damlasına kadar mücadele edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.”
Selim’e yaş günü kutlaması. Torku Konyaspor’un milli oyuncularından Selim Ay’a yaş günü kutlaması. Selim’in 21. doğum günü, üçüncü etap kamp hazırlıklarının yapıldığı otelde önceki akşam yemeği sonrasında kesilen pasta ile kutlandı. Teknik heyetin ve oyuncu arkadaşlarının tebriklerini kabul eden Selim Ay’a bundan sonraki yaşamında da  sağlık, mutluluk, huzur ve başarı diliyoruz.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri