Kartal tempo artırıyor

Yeni sezon hazırlıklarını Kızılcahamam’da sürdüren Konyaspor’da çalışma temposu her geçen gün artıyor
Konyaspor’da lig hazırlıkları Kızılcahamam kampında devam ediyor. Teknik adamların programına göre, her gün sabah ve akşam saatlerinde olmak üzere kondisyon ağırlıklı çift antrenman yapan yeşil-beyazlılar, muhtemelen Salı günü Karabükspor ile antrenman maçında karşı karşıya gelecekler. Konyaspor’un önceki akşam Patalya otelin sahasında yapılan antrenmanı düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra gruplar halinde 5'e 2 pas çalışması ve hücum-savunma varyasyonları üzerine bir çalışma yapıldı. Yaklaşık 1 saat 20 dakika süren antrenman, gol çalışması ve açma-germe hareketleriyle tamamlandı..

LAKTAT TESTLERİ TAMAMLANDI

Konyaspor’da, yeni sezon öncesi uygulanan laktat testleri, bu gün sabah antrenmanı öncesi genç oyuncular Ali Dere, Niyazi Nayernazlı, Feyyaz Belen, Muhammed Yürükuslu ve Recep Aydın ile sona erdi. Antrenör Abdullah Güllü ve sağlık ekibi tarafından uygulanan laktat testlerinin tamamlanmasının ardından alınacak test sonuçlarına göre her futbolcu için kişisel antrenman programları hazırlanacak.

Öte yandan, Konyaspor, Kıçılcahamam kampı sonrası iki günlük izinin ardından Avusturya’ya gidecek. Yeşil-beyazlılar, lig hazırlıklarının ikinci dönemini 18-30 Temmuz tarihleri arasında Avusturya'nın başkenti Viyana yakınlarındaki Lindabrunn kasabasında gerçekleştirecek. Konyaspor bu dönemde dört hazırlık maçı oynayacak.

TRANSFER BUGÜNE KALDI

Konyaspor’da, yabancı futbolcu transferinin hafta sonuna kadar bitirilmesi planlanıyor. Yeşil-beyazlı yöneticilerin transfer etmek istediği, ancak bonservis ücreti 1 milyon Euro’dan 2 milyon Euro’ya yükseltilen Fas asıllı futbolcu Mohammed Abdellaoue’nun 1985 doğumlu olduğu ve Norveç vatandaşlığına geçtiği ve aynı Ülke’de Valeranga takımında oynadığı öğrenildi.. Bu arada, internet sitelerinde Mohammed’in yeni takımı olarak Konyaspor’un ismi geçmesi dikkat çekti.. Bilindiği gibi forvet oynayan Kartal’ın eski futbolcusu Poljac tavsiye etmişti. Basın sözcüsü Cengiz Yönet, adı geçen oyuncuyu transfer etmek için çalıştıklarını, ancak transferin henüz bitmediğini açıkladı. Yönet, ismini açıklamadığı biri forvet ve diğeri sol kanat oyuncusu iki Çekoslovak futbolcunun da bugün Kızılcahamam kampına katılacaklarını sözlerine ekledi..

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri