Kartal tempo artırdı

Yeni sezon hazırlıklarını Tatlıcak tesislerinde sürdüren Konyasporda teknik adamların görüşü doğrultusunda 2 veya 3 oyuncu daha transfer edilecek

Yeni sezon hazırlıklarını Tatlıcak tesislerinde sürdüren Konyaspor’da teknik adamların görüşü doğrultusunda 2 veya 3 oyuncu daha transfer edilecek. Kartal’ın genç oyuncusu Selim, bu sezon ipi göğüsleyeceklerini söyledi.

Konyaspor’da, lig hazırlıklarının birinci bölümü, çift antrenmanla sürüyor. Geçtiğimiz Pazartesi günü topbaşı yapan ve hafta içerisinde sağlık kontrolünden geçirilen yeşil-beyazlı takımda, Konya’da çalışmalar yarın sabah antrenmanının ardından sona erecek ve futbolculara Çarşamba gününden itibaren 3 gün izin verilecek. Konyaspor’da, ikinci dönem hazırlıkları için takım 13 Temmuz’da Isparta Davraz’da toplanacak. Aynı gün akşam çalışmalar başlayacak olan çalışmalar ise 20 Temmuz’a kadar sürecek. Bu dönem içerisinde kondisyon, fizik güç çalışmalarıyla birlikte taktik antrenmanlara da ağırlık verilecek.

Yeşil-beyazlı takımda önceki akşam saatlerinde, Tatlıcak M. Tevfik Lav tesislerinde, teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde yapılan antrenmanda, koordinasyon çalışması gerçekleştirildi. Daha sonra 5’e 2 çalışması yapan futbolcular, ardından 4’e ayrılarak yarı sahada çift kale maç yaptılar. Dün sabah Tatlıcak tesislerinde, dayanıklılık çalışması yapan Kartallar, akşam ta teknik çalışma gerçekleştirdiler. Sabahki antrenmana, topuğundaki sakatlığı devam eden Ali Dere, önceki gün çift kalede ayağına darbe alan Uğur ve takımdan ayrı çalışan Semih Aydilek katılmadı.  Konyaspor bugün ise çift çalışma yapacak.

Konyaspor’da transfer çalışmaları ise devam ediyor. Teknik adamların görüşü doğrultusunda, 2 veya 3 futbolcu daha transfer etmeyi planlayan yöneticilerin, bazı futbolcularla görüştükleri bildirildi. Bu arada, Türk vatandaşlığı için başvuran Angelov’un durumunun beklendiği bildirildi. Ancak, yeşil-beyazlı takımda transfer için kesin kararın, görülecek eksikliklere göre Isparta kampında verilebileceği bildirildi.

SELİM: HAKETTİĞİMİZ YERE GELECEĞİZ

Konyaspor’un genç isimlerinden Selim Ay, geçtiğimiz sezon son haftalarda kaçırılan Süper Lig fırsatına ulaşma adına sezona sıkı bir tempoda başladıklarını belirtirken, arkadaşlığın üst düzeyde olduğu, uyum sorunu yaşamayan kadronun sezon sonunda hak ettiği Süper Lig’e çıkacağına inandığını söyledi. ‘Geçen sezon yüzüp yüzüp kuyruğuna kadar getirdiğimiz Süper Lig şansımızı son maçlardaki performansımız ile iyi değerlendiremedik ve herkesi üzdük’ sözleriyle açıklamasına başlayan başarılı defans oyuncusu Selim Ay, “Öncelikle Konyaspor camiasından geride bıraktığımız sezon adına hedefe ulaşamadığımız için özür diliyoruz. Ama bakıldığında ortada yine bir başarı olduğu görülüyor. Bizden beklenmeyen bir konumda sezonu tamamladık. Dahası iyisini de yapabilirdik. Ama olmadı. Şimdi geçmişe sünger çektik ve yeni beyaz bir sayfa açtık. Bu sezon transfer yasağımız olmadığı için başarıya gidecek yolda güçlü bir kadro oluşturulması adına aramıza tecrübeli ve yetenekli isimler dahil oldu. Çalışmalara yeni başlamamıza rağmen aramızda herhangi bir uyum sorunu yok. Kaynaşmamız, birlikteliğimiz ve arkadaşlığımız üst düzeyde. Sezon başı hazırlıklarımız yoğun ve yorucu tempoda geçiyor. Ama bu çalışmaların faydasını lig başladığında göreceğimizi biliyoruz. İnşallah yaşadığımız güzellikler sezon içerisinde de artarak devam eder ve Konyaspor’u hak ettiği Süper Lig’e taşırız. Biz bu konuda kendimize inanıyoruz” dedi.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri