Kartal, telafi edecek

Cumartesi günü deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak olan Konyaspor’da hazırlıklar sürüyor. Yeşil-beyazlı ekibin hedefi, hem kayıpları telafi etmek, hem de ilk deplasman galibiyetini almak

Spor Toto Süper Lig’de, son 3 haftada aldığı sonuçlar ve kaybettiği puanlarla düşüşe geçen Konyaspor’da, Ankaragücü maçına yeni biri çıkış olarak bakılıyor.. Bu karşılaşmanın hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdüren yeşil-beyazlı takımda, teknik adamlar moral motivasyonu çalışmalarına da ağırlık veriyor..

Pazar günü oynanan Karabükspor maçının ardından bir gün izini yapan ve Ankaragücü hazırlıklarına Salı günü çift antrenmanla başlayan yeşil-beyazlı takımda sakatlığı süren İbrahim Ege takımdan ayrı çalışırken, Murat Tosun ise tedavisi nedeniyle Konya dışında bulunmakta. Takımda bu iki futbolcu dışında eksik yok.

Dün akşam saatlerinde teknik-taktik çalışması yapan Konyaspor’da, bugün de taktik ağırlıklı bir antrenman gerçekleştirilecek ve Ankaragücü maçı için Başkent’e yarın sabah kahvaltısından sonra, saat 9.00’da hareket edilecek.. Radisson otelde konaklayacak olan Konyaspor’da Ankaragücü maçının hazırlıkları Cuma günü orada yapılacak ter idmanıyla tamamlanacak.

6 HAFTA DA 18 SARI KART

Konyaspor’da, Ankaragücü maçı öncesi 2 futbolcu sarı kart ceza barajında bulunmakta. Ligde geride kalan 6 hafta da 3’er sarı kart gören her iki futbolcu da, bir maçta daha kart görmeleri halinde yönetmelik gereğince bir maç oynayamayacaklar. Yeşil-beyazlı futbolcular sezon başından buyana toplam; 18 sarı kart gördü.. Buna göre; Hakan ve Emre’nin 2’şer, Erdal, Gökhan, Kere, Veli, Montano, Adnan, Bassem Abbas ve Emrah’ın ise bir’er sarı kartı var..

GÖKHAN:DAHA İYİ OLACAĞIZ

Konyaspor kalecisi Gökhan Tokgöz, Karabükspor maçında puan kaybı yaşadıklarını ancak ilerleyen haftaların Konyaspor adına daha güzel günlerin habercisi olduğunu belirtirken, hafta sonunda deplasmanda oynanacak MKE Ankaragücü mücadelesinden iyi bir sonuçla ayrılacaklarına inandığını söyledi.

İç sahada oynanan maçlarda puan kaybı yaşamak istemediklerini ancak Bucaspor'un ardından Karabükspor karşısında da beraberlikle 2 puan kaybettiklerini ifade eden  Gökhan Tokgöz, "Karabükspor maçı kendi sahamızda kazanmak istediğimiz bir maçtı. Ama maçlar oynanılmadan kazanılmıyor. Benim görüşüme göre şans ile şanssızlığın bir arada olduğu bir karşılaşma idi. Çünkü ilk 10 dakika içerisinde maçı alıp koparabileceğimiz pozisyonlarımız vardı. Ama dönüp baktığımızda da rakibin özellikle 2-1 mağlup duruma düştüğümüz anda kontra ataklarla tehlikeli olduğunu gördük. Maç 2-2 bitti ve sonuçta biz puan kaybettik. Bakıldığında her iki tarafında hak ettiği bir sonuç olduğunu düşünüyorum. İstediğimiz oyunu oynayamadığımızı söylemek istiyorum. Maçın başlangıcındaki iyi oyunumuzu maçın devamında sürdüremedik. Ama inşallah ilerleyen haftaların bizim açımızdan daha iyi olacağını düşünüyorum. Daha kendine özgüveni fazla olan ve sahada ne yapmak istediğini bilen iyi bir takım haline geleceğimizi umut ediyorum. Lig uzun ve bir o kadar da zor bir maraton" diye konuştu.

Tecrübeli kaleci, hafta sonunda deplasmanda oynanacak MKE Ankaragücü karşılaşması ile ilgili olarak da, "Her iki takım adına da zorlu bir maç olacak. Saha ve seyirci avantajını kullanmak isteyecektir. Bizde iyi mücadele ederek deplasmandan iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz" görüşlerini dile getirdi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri