Kartal tavuk misali

Bank Asya 1. Ligde oynadığı 15 karşılaşmanın 9unda berabere kalarak puanları tek tek toplayan Konyasporun hedefi hafta sonunda oynanacak olan Göztepe maçından 3 puanla ayrılmak olacak

Bank Asya 1. Lig’de oynadığı 15 karşılaşmanın 9’unda berabere kalarak puanları tek tek toplayan Konyaspor’un hedefi hafta sonunda oynanacak olan Göztepe maçından 3 puanla ayrılmak olacak

 

 

Konyaspor, istikrarlı gidişini Adana deplasmanında da sürdürdü ve deplasmanda yine yenilmeyerek haftayı 24 puanla 7. sırada kapattı. Ligin başından buyana, geride kalan 15 hafta da  5 galibiyet alan ve sadece 1 kez yenilen yeşil-beyazlılar, 9 beraberlikle de en çok berabere kalan takım oldu. Tek mağlubiyetini, 3. hafta’da, içi sahada Tavşanlı Linyiti karşısında alan ve 12 haftadır yenilmeyen Kartallar, bu hafta Göztepe’yi konuk edecek.

 

Yeşil-beyazlı takımda, Pazar günü yapılacak bu karşılaşmanın hazırlıkları bir günlük dinlenmenin ardından dün akşam saatlerinde yapılan yenileme antrenmanıyla başladı. Bugün de Tatlıcak tesislerinde gerçekleştirilecek antrenmanla hazırlıklara devam edecek olan Konyaspor’da, moral süper. Hazırlıklar Cumartesi günü tamamlanacak ve futbolcular aynı gün tesislerde kampa alınacak.

 

RECEP FORMA GİYECEK

 

Konyaspor’da, Göztepe ile oynanacak ilk yarının son içi saha maçında, Adana’da 4. sarı kartını gören ve yönetmelik gereğince cezalı duruma düşen İspanyol oyuncu Alvaro Mejia Perez, forma giyemeyecek. Buna karşılık, sarı kart cezasını Adana maçında takımda yer almayarak tamamlayan Recep ise takımdaki yerini alacak. Buna göre, Göztepe maçında orta sahanın ortasında büyük bir olasılıkla Recep ve Serkan görev yapacak.

 

Öte yandan, Konyaspor’un Bank Asya 1. Lig’in 15. haftasında deplasmanda oynadığı Adanaspor A.Ş. maçının ulaşım ve konaklama masraflarını Özbek Enerji sahibi Ramazan Özbek ve Aytaç Ticaret Sahibi Mehmet Aytaç karşıladı. Konyaspor yönetim kurulu, her iki iş adamına da vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür etti.

 

RIFAT: PERFORMANS İYİ

 

Konyaspor’un genç futbolcusu Rifat Erdem, takım olarak 15 maçlık dönemde iyi bir performans sergilediklerini ve gelinen noktada kendilerini takım olarak başarılı gördüklerini belirtti. Sezonun ikinci yarısında ilk devreye oranla daha başarılı ve hedefe ulaşan bir Konyaspor izlettirmek için mücadele vereceklerini söyleyen Rifat,teknik direktör Osman Özdemir’in genç futbolcular için bir şans olduğunu da dile getirdi ve açıklamasını şöyle sürdürdü.   

 

“İyi mücadele oldu. Defansif anlamda istediklerimizi yapmamıza rağmen, aynı başarıyı ofansif olarak gerçekleştiremedik. Atılan golün, alınan puanın ne kadar değerli olduğunun farkında olduğumuz Bank Asya 1. Lig’de Adana deplasmanında alınan bu beraberlik kesinlikle kötü değil. Şimdi önümüzde ilk yarının son maçı olan Göztepe karşılaşması var. O maçı kazanarak ilk yarıyı 27 puanla üst sıralardan kopmadan tamamlamak istiyoruz. 15 maçlık döneme bakıldığında gösterdiğimiz performansın kesinlikle başarı olduğuna inanıyoruz. Tecrübeli ağabeylerimiz ve genç arkadaşlarımızla birlikte iyi bir uyum içerisindeyiz. Bu uyumun daha da zor geçeceğine inandığımız sezonun ikinci yarısında sonuç olarak sahaya daha fazla yansıyacağına ve Konyaspor’u hedefine ulaştıracağımıza inancımız tam. Osman Özdemir hocamız biz genç oyuncular için gerçekten çok iyi bir fırsat. Biz de bu fırsatı geride kalan 15 maçta iyi değerlendirdik. Bundan sonra daha da iyi olacağız.”

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri