Kartal, Tatlıcak’ta

Antalya kampını tamamlayan Konyasporda futbolculara verilen 1 günlük izin bugün sona eriyor. Yeşil-beyazlılar, Gaziantep Belediye maçının ilk çalışmasını bugün Tatlıcakta yapacaklar

Bank Asya 1. Lig’de ilk yarıyı 37 puan ve averajla ikinci sırada tamamlayarak, şampiyonluk yarışını sürdüren Konyaspor, lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirerek, ikinci yarıda da aynı başarıyı göstermenin hesaplarını yapıyor. Konyaspor, 26 Aralık’ta başlayan 14 günlük devre arası kampını cumartesi günü öğle saatlerinde Türk Telekomspor ile oynadığı özel maçla tamamladı. Pazar gününü izinli geçiren oyuncular, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynanacak 18.hafta maçının hazırlıklarına ise bugün saat 20:00’de Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla başlayacak.

Yeşil-beyazlılar, Sirene Golf Otelde 14 gün süren devre arası kampında çabukluk-koordinasyon, kros ve teknik-taktik ağırlıklı olmak üzere 22 antrenman yaparken, iki özel maç, bir de antrenman maçı oynadı. Kartal, özel maçların ilkinde 5 Ocak Salı günü Süper Lig’den Eskişehirspor’u Mehmet Şen (2), Ömer Hacısalihoğlu ve Umut Kekilli’nin golleriyle 4-2 mağlup ederken, 9 Ocak Cumartesi günü  oynanan mücadelede ise TFF 2.Lig Yükselme Grubu takımlarından Türk Telekomspor’a 2-1 kaybetti. Yeşil-beyazlılar, 7 Ocak Perşembe günü TFF 2.Lig ekiplerinden Pursaklar Spor ile yaptığı antrenman maçını ise Poljac ve Yusuf Kurtuluş’un golleriyle 2-1 yendi.
TAYFUN: İYİ BİR KAMP GEÇİRDİK
Yeşil-beyazlı ekibin takım kaptanı Tayfun Türkmen, Antalya'da yapılan 14 günlük devre arası kampının yapılan çalışmalar ve oynanan özel maçlarla son derece faydalı geçtiğini belirterek, tek düşüncelerinin ilk yarıdaki başarılı performanslarını Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçıyla başlayacakları sezonun ikinci devresinde de sürdürmek olduğunu söyledi.
Sirene Golf Otelde 26 Aralık'ta başlayan ve 9 Ocak'ta sona eren devre arası kampı değerlendiren Tayfun Türkmen, "Her şeyin mükemmel olduğu çok iyi bir ortamda 14 gün boyunca bizim adımıza faydalı bir kamp dönemi geçirdik. İlk yarı maçlarındaki eksiklerimizi gidermek adına çalışmalar yaptık. Bunun yanı sıra oynadığımız özel maçlarda son durumumuzu görme fırsatı da bulduk. Kısacası bizim adımıza çok faydalı bir kamp oldu" dedi.
Kartal’ın tecrübeli futbolcusu Tayfun, sezonun ilk yarısında üst düzey bir performans sergilediklerini ve bunun karşılığı olarak da ligin zirvesinde yer aldıklarını ifade ederek, "Kendi sahamızdaki başarılı grafiğimiz, deplasmanlardaki performansımız ve bunun karşılığında 12 hafta boyunca lider olarak zirvede kalmamız, yeni kurulan bir takım olarak bizim adımıza önemli başarılardı. Daha da önemlisi bu başarıyı sezonun ikinci devresinde de sürdürmek. Bu doğrultuda her takımı olduğu gibi bizi de zor bir 17 maçlık bir maraton bekliyor. Başlangıç çok önemli. Bu nedenle Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağımız karşılaşmayı kazanmaktan başka sonucu düşünmüyoruz. Kendi sahamızda yakaladığımız seri galibiyetlere Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçıyla bir yenisini daha eklemek istiyoruz. Amacımız ligdeki istikrarımızı ve zirvedeki yerimizi koruyarak sezon sonunda Süper Lig hedefimize ulaşmak. Bu inançlı yönetim, teknik heyet ve oyuncu kadrosuyla bunu başaracağımıza inanıyoruz" diye konuştu.
DA SİLVA’NIN DURUMU İYİ
Konyaspor’un devre arası kampının son gününde Türk Telekomspor ile oynanan özel maçta gözüne gelen top nedeniyle sakatlanan ve hastaneye götürülen Brezilyalı oyuncu Kaue Da Silva'nın çekilen film ve yapılan tetkiklerinde olumsuz bir sonuca rastlanmadığı açıklandı. TFF 2.Lig Yükselme Grubu takımlarından Türk Telekomspor ile oynanan özel maçın 8.dakikasında topun gözüne çarpması sonucu sakatlanan ve oyundan çıkartılarak hastaneye götürülen Brezilyalı Kaue Da Silva'nın, Antalya'da çekilen film ve yapılan tetkikleri ile dün yapılan kontrollerinde olumsuz bir buluya rastlanılmadığı açıklandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri