Kartal taktik çalıştı

Denizlispor galibiyetiyle moral kazanan Konyaspor, Karşıyaka maçı için teknik ve taktik çalışma yaptı. Osman Özdemir, yeşil-beyazlı futbolcuları rehavete kapılmamaları noktasında uyardı

Denizlispor galibiyetiyle moral kazanan Konyaspor, Karşıyaka maçı için teknik ve taktik çalışma yaptı. Osman Özdemir, yeşil-beyazlı futbolcuları rehavete kapılmamaları noktasında uyardı

 

Konyaspor’da, Cumartesi günü İzmir deplasmanında oynanacak Karşıyaka maçının hazırlıkları sürüyor. Bir günlük izinin ardından çalışmalara başlayan yeşil-beyazlı’lar da, sakat ve cezalı futbolcu yok. Dün teknik-taktik çalışması yapan kartallar, Konya’daki hazırlıkları bugün yapacakları taktik ağırlıklı antrenmanla tamamlayacaklar ve yarın İzmir’e giderek Mövembic otelde kampa girecekler. Dört haftalık galibiyetin ardından Kartalspor’a yenilen ve 24. hafta da Denizlispor’u yenerek yeniden galibiyetle buluşan Konyaspor’da Karşıyaka maçının hazırlıkları da galibiyet parolasıyla yapılıyor. Yeşil-beyazlı takımda yönetici, teknik adam ve futbolcular 3 puanda birleştiler. 

Öte yandan, Konyaspor’un Karşıyaka deplasmanı ulaşım ve konaklama masraflarını Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bekir Duvarcı karşılayacak. Başkan Duvarcı, Süper Lig yolunda emin ve sağlam adımlarla ilerleyen takımımızın zorlu deplasmandan 3 puanla döneceğine inandığını söyledi. Bank Asya 1.Lig'de zirve yolunda emin adımlarla ilerleyen Konyaspor'a desteğinin devam edeceğin ifade eden Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bekir Duvarcı, "Konyaspor Konya için çok önemli bir marka değer. Yönetimin gayreti, teknik heyet ve oyuncuların mücadelesi ile ortaya çıkan hedef doğrultusunda ilerleyen takıma herkes elinden geldiği kadarıyla maddi manevi anlamda destek vermeli. Konyaspor, Karşıyaka maçından da 3 puanla ayrılarak zirve iddiasını devam ettirecek ve Konya'ya Süper Lig sevincini yaşatacaktır" diye konuştu.

ABDÜLKERİM İDDİALI KONUŞTU

Konyaspor’un genç isimlerinden Abdülkerim Bardakçı sezon başında yakaladıkları takım ruhunu geride kalan 24 haftada çok iyi kullandıklarını ve gelinen noktada en büyük payın gerçek anlamda takım olmaktan geçtiğini ifade etti. Karşıyaka maçıyla başlayacak 10 maçlık dönemi en iyi şekilde tamamlayarak Konyaspor'u Süper Lig'e taşımayı çok istediklerini söyleyen Abdülkerim Bardakçı, açıklamasını şöyle sürdürdü.

"Yeni bir takım olmanın dezavantajlarını lig öncesinde çok iyi çalışarak aşmaya gayret gösterdik. Sezona iyi başlayamasak da aldığımız iyi sonuçlarla kendimize geldik ve yükselişimiz geride bıraktığımız 24.haftaya kadar arada sekteye uğrasa da devam etti. Futbolun içerisinde her türlü sonucun olabileceğinin ama önemli olanın hedef doğrultusunda inancımızdan bir an olsun vazgeçmemek olduğunun farkındayız. Denizlispor galibiyeti bizim adımıza inşallah yeni bir galibiyet serisinin başlangıcı olacaktır. Karşıyaka ile deplasmanda oynayacağımız mücadeleden istediğimiz sonuçla ayrılarak yolumuza hedefimiz doğrultusunda devam etmek istiyoruz. Kolay maç yok. Bizde başarıya giden yolda zoru kolaya çevirmenin zevkini yaşamaya devam edeceğiz. İnşallah her şey istediğimiz gibi olur ve Konyaspor'u hak ettiği Süper Lig'e taşıma mutluluğunu sezon sonunda yaşarız.”

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri