Kartal taktik çalıştı

Pazar günü iç sahada Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek olan Konyaspor’da hazırlıklar sürüyor. Yeşil-beyazlılar, Kasımpaşa maçını unutup bu maça konsantre olmaya çalışıyorlar. Kartal’da eksik yok
Konyaspor’da, Gençlerbirliği maçının hazırlıkları tek antrenmanla sürüyor.. Ligde alt sıralarda yer alan rakiplerinde zor maçlara çıkacağı haftayı en iyi şekilde değerlendirerek Gençlerbirliği’ni yenmeyi amaçlayan yeşil-beyazlı takımda moral iyi.
Önceki akşam saatlerinde, Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde yapılan antrenmana Orkun Uşak ve Erdal Kılıçaslan katılmazken, Erdinç Yavuz ve Borek Dockal takımdan ayrı çalıştı. Bu çalışma sırasında ağrıları artan Montano tedbir amaçlı antrenmanı yarıda bıraktı. Kartallar, dün de aynı saatte taktik ağırlıklı biri çalışma daha gerçekleştirdiler. Erdinç ve Bassem Abbas’ıne tedavilerinin sürdürülmesi nedeniyle takımdan ayrı çalıştıkları antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Antrenman, top tekniğine dayalı çalışma ile devam etti. Antrenman açma-germe hareketleriyle tamamlandı.
BİLETLER DÜN SATIŞA ÇIKTI
Konyaspor’un, Spor Toto Süper Ligin 15. haftasında, 5 Aralık Pazar günü Gençlerbirliği’yle oynayacağı karşılaşmanın biletleri satışa çıktı. Sporseverler, Atatürk Stadında oynanacak ve saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı. Yine 7,5 ile 50 lira arasında değişen ücretlerle izleyebilecekler. Konyaspor yönetim kurulunca yapılan açıklamaya göre bilet ücretleri şöyle belirlendi. Eski yeşil, yeni yeşil, maraton ve konuk takım tribünleri: 15 TL.. Kale arkası tribünler: 7,5 TL.. Kapalı tribün: 50 TL..
RAKİPLER İÇİN ZOR HAFTA
Konyaspor’un, Pazar günü Gençlerbirliğiyle karşı karşıya geleceği 15. hafta da rakipler ise zor maçlara çıkacaklar.. Düşme hattında bulunan Bucaspor-Trabzonspor, Sivasaspor-Ankaragücü ile deplasmanda mücadele edeceği hafta da, lig sonuncusu Kasımpaşa ise Galatasaray’ı konuk edecek.. Kartallar, rakiplerin zora maç haftasını değerlendirerek Gençlerbirliği karşısında alacağı 3 puanla çıkışını sürdürmeyi ve avantaj sağlamayı amaçlıyor. Ligde orta sıralarda bulunan Ankaragücü, Antalyaspor, Karabükspor ve Eskişehirspor’u da 15. hafta da zor maçlar bekliyor.  Kartallar, Gençlerbirliği’ni yenmeleri halinde puanlarını 14’e çıkartacaklar. Konyaspor, Sivasspor ve Bucaspor’un yenilmeleri halinde puan farkını 3’e çıkartacaklar.. Kasımpaşa’nın da Galatasaray karşısında kaybetmkesi halinde Konyaspor ile Kasımpaşa arasındaki fark ise 6’a yükselecek.
 
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri