Kartal taktik çalıştı

Yarın oynanacak olan Bucaspor maçına 3 puan almak için çıkacak Konyasporda hazırlıklar yoğun bir şekilde sürüyor. Çanakkale maçında direk kırmızı kart gören Görkeme 2 maç ceza geldi. Kartalda moraller süper

Konyaspor’da, Pazar günü lider Bucaspor ile oynanacak maçın hazırlıkları 3 puan parolasıyla sürdürülmekte. Ligin ilk üç haftasında 3 deplasman galibiyeti ve bir içi saha beraberliği sonucu aldığı 7 puanla adını zirve takımlarının arasına yazdıran ve ilk 3 haftayı 3. sırada geçen Kartallar, Bucaspor’u yenerek, hem rakibin yenilmezlik ünvanını silmek, hem de 4. haftayı lider bitirmeyi amaçlıyor. Konyaspor’da, önceki akşam yapılan teknik-taktik idmanında futbolcuların gerek performans ve gerekse moral olarak iyi bir görüntü vermesi teknik adamların yüzünü güldürdü. Sakat olan Koray ve Uğur’un takımdan ayrı çalıştıkları ve Ramazan’ın da dinlendiği antrenman çift kale maçla devam etti ve açma-germe ile sona erdi. Kartallar, dün de iftar öncesi Tatlıcak tesislerinde taktik ağırlıklı bir çalışma yaptılar. Bu antrenmanda da futbolcular oldukça hırslı ve istekli göründüler. Yeşil-beyazlılarda Buca maçının hazırlığı bugün yapılacak ter idmanıyla tamamlanacak ve futbolcular tesislerde kampa alınacak. Konyaspor’da yeni transferler Mehmet Şen ve Dursun Karataş’ın oynayıp oynamamalarına teknik adamlar karar verecek. Hazır olmaları halinde her iki futbolcunun da takımda yer alabilecekleri ileri sürüldü. Kırmızı kart cezalısı Görkem’in yerine defansta büyük bir olasılıkla Tayfun ilk 11’de sahaya çıkacak.

BİLET FİYATLARI BELİRLENDİ

Konyaspor yönetimi, Bucaspor maçının bilet ücretlerini de belirledi. Yapılan açıklamaya göre, VİP tribünü dışında diğer tribün bilet ücretleri değiştirilmedi. Dahası, sporseverler, Bucaspor maçını da Erciyes maçındaki bilet ücretlerinden izleyebilecekler. Bu rakamlar şöyle: Kapalı: 20. Eski, yeni yeşil ve konuk takım: 5.. Kale arkası 1 ve maraton tribün: 10 Lira.. Konyaspor yönetimi, VİP tribünü bilet ücretlerini ise 75 lira olarak belirledi. Bu biletler bugün biletx gişelerinden satışa çıkartılacak.

GÖRKEM’E 2 MAÇ CEZA

Profesyonel Disiplin Kurulu, Konyasporlu futbolcu Görkem’e 2 maç ceza, yeşil-beyazlı kulübe ise 2 bin 500 lira para ve teknik adamlara da ihtar cezası verdi. Konyaspor’un, 2-1 galip geldiği Dardanelspor maçının 41. dakikasında kırmızı kart gören oyuncu Ahmet Görkem Görk’e Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından iki maç oynamama cezası geldi. Görkem, Konyaspor’un Bucaspor ve Kartalspor maçlarında forma giyemeyecek. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun önceki gün gerçekleştirdiği toplantıda alınan kararla, Konyaspor’a 2 bin 500 TL para, antrenörler Muharrem Aydın ile Yücel Altınışık ile futbolcu Ferdi Başoda’ya ise ihtar cezası verildi. Kurul, teknik direktör Hüsnü Özkara’ya ise ceza tayinine gerek olmadığı kararına vardı.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun Konyaspor ile ilgili aldığı kararlar şöyle. Çanakkale Dardanelespor-Konyaspor arasındaki Bank Asya 1.Lig futbol müsabakasında, cezalı olan teknik sorumlusunun cezaya uymamasından dolayı isnat olunan eylemin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına. Aynı müsabakada Konyaspor Kulübünün, akreditasyon sisteminin uygulanmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 2.500 TL para cezasıyla cezalandırılmasına. Konyaspor Kulübü teknik sorumlusu Hüsnü Özkara hakkında cezaya uyulmamasından dolayı isnat olunan eylemin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına. Aynı müsabakada Konyaspor Kulübü antrenörü Muharrem Aydın’ın, akredite edilmediği alanda yer alarak akreditasyon sistemine uymamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren ihtar cezasıyla cezalandırılmasına.. Konyaspor kulübü antrenörü Yücel Altınışık’ın statüye aykırı şekilde yeşil zeminde yer almasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren ihtar cezasıyla cezalandırılmasına. Aynı müsabakada Konyaspor kulübü sporcusu Ferdi Başoda’nın, statüye aykırı şekilde yeşil zeminde yer almasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren ihtar cezasıyla cezalandırılmasına karar verilmiştir.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri