Kartal taktik çalışıyor

Konyasporda taktik ve teknik çalışmaların yanı sıra hazırlık maçlarına da ağırlık verilecek

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu’da sürdüren Konyaspor’da taktik ve teknik çalışmaların yanı sıra hazırlık maçlarına da ağırlık verilecek. Yeşil-beyazlılar Beşiktaş’tan Furkan’ın transferi için çaba gösteriyorlar.

Konyaspor’da, Bolu kampında 5. günde geride kaldı. Çalışmalar sürüyor. Özel maçlar serisi 3 Ağustos’tan itibaren yeniden başlayacak. Bolu kampın 4. günü akşam saatlerinde taktik ağırlıklı bir çalışma yapıldı. Teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleriyle başlarken, istasyon çalışması ve 5’e 2 ile devam etti. Oyuncular daha sonra önce teknik çalışma, ardından da çift kale maç yaptı. Kartallar dünü de çift antrenmanla geçirdi. Güne anaerobik çalışmayla başlayan yeşil-beyazlılar antrenmanda oldukça neşeli göründüler. Sabah çalışmasına son antrenmanda aldığı darbe sonucu sakatlanan ve tedavi olan Erdinç Yavuz katılmadı. Dün akşam ise teknik-taktik çalışması yapıldı. Antrenman çift kale maçla sona erdi.

Konyaspor’da yoğun antrenmanlarla birlikte özel maç serisi de devam ediyor. Lig hazırlıklarına başladığından buyana 3 amaç oynayan Kartallar, Bolu kampında programa göre 3 Ağustos’ta TFF 1.Lig’den Karşıyaka ile karşılaşacak. Temsilcimiz, 7 Ağustos’ta ise, yine 1.ligden Denizlispor ile mücadele edecek. 5 Ağustos’ta oynanmak koşuluyla rakip arayışı ise sürüyor. Bu konuda Bolu ve yöresinde kamp yapan takımlarla görüşmeler yapılıyor. Konyaspor’da, transfer çalışmaları, bir stoper ve bir orta saha oyuncusu alınmasının ardından tamamlanacak. Stoper ve sağ kanat için adı geçen oyuncunun Beşiktaş’tan Furkan Şeker olduğu bildirildi.. Ancak, Beşiktaş kulübünce bonservisiyle birlikte satış listesine konulan Furkan’ın maliyetinin yüksek olması halinde başka isimlere dönüleceği öğrenildi.

KARTAL’IN KALESİ EMİN ELLERDE

Yeni sezon hazırlıklarına Bolu’daki üçüncü etap kampı ile devam eden Torku Konyaspor’da kalecilerimizde tempoda her geçen gün artıyor. Kaleci antrenörü Atilla Uzuncan gözetiminde yoğun bir şekilde çalışan kaleciler Kaya Tarakçı, Emrullah Şalk ve Ali Çiçek yeni sezonda takımımızın başarısına katkı sağlamak istediklerini ve bunun için ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini söyledi. 

ERTUĞRUL BALIKESİRSPOR’A İMZA ATTI

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Balıkesirspor, Torku Konyaspor’dan orta saha oyuncusu Ertuğrul Arslan ile bir yıllık sözleşme imzaladı. Balıkesirspor Teknik Direktörü Mesut Dilsöz, yaptığı açıklamada, devam eden transfer görüşmeleri kapsamında, daha önce Bursaspor, Antalyaspor ve Sivasspor gibi takımların formasını giymiş orta saha oyuncusu Ertuğrul ile anlaştıklarını söyledi. Oyuncu ile bir yıllık sözleşme imzaladıklarını dile getiren Dilsöz, “Transfere şimdilik noktayı koyduk. Özellikle Bolu kampında yapacağımız çalışmalar ve hazırlık maçlarından sonra eğer ihtiyaç doğarsa transferi tekrar gündemimize alabiliriz” dedi. Dilsöz, günde çift antrenmanla yeni sezon hazırlıklarının sürdüğünü ifade ederek, 5 Ağustos’a kadar Balıkesir’de çalışacaklarını, birkaç günlük iznin ardından 8 Ağustos’ta Bolu’da kampa gireceklerini kaydetti.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri