Kartal şut çalıştı

Torku Konyaspor'da ikinci yarı hazırlıkları Antalya’da devam ediyor.

Torku Konyaspor'da ikinci yarı hazırlıkları Antalya’da devam ediyor.  Kartallar, 1 Ocak'ta başlayan Antalya devre arası kampında dördüncü günü akşam yaptığı günün ikinci antrenmanıyla tamamladı. Teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Oyuncuları 5'e 2 ve pas çalışmasının ardından top kontrolüne dayalı taktik bir çalışma gerçekleştirdi. Antrenman çift kale maç ve açma-germe hareketleriyle sona erdi.Dün sabah tüm futbolcuların katılmasıyla şut çalışması gerçekleştiren Torku Konyaspor’da bugünkü antrenman programı dün akşam yapılan Adana Demirspor maçını göre belirlenecek. Çalışmada, denenen Nijeryalı futbolcu da katıldı.  

TRANSFER PARA İŞİ

Konyaspor'un hedefli bir takım olduğunun altını çizen yöneticiler, kamuoyundaki ortak görüşün takıma takviye yapılması yönünde olmasına katılmakla beraber, bu işin tamamen ekonomi işi olduğunun, dolayısıyla da kulübe ağır mali külfetler getirecek, transferlere sıcak bakmadıklarını söylediler.  Eksik ve ihtiyaç duyulan mevkilere abartıya kaçmadan oyuncu arayışlarının sürdüğünü bildiren yöneticiler, “puan cetveline baktığımız zaman ve hedefli de bir takım olduğumuza göre, özellikle iyi bir santrafora ihtiyacımız olduğu gerçeği var. Herkes 'şunu alalım, bunu alalım' diyor, doğrudur, alalım ama ayağımızı da yorganımıza göre uzatalım. Bir taraftan borç öde, bir taraftan da borçlan, bu akılcı bir iş değil.”

ASKF’den Konyaspor’a ziyaret

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yöneticileri önceki akşam, Antalya’da kamp yapan Konyaspor’u Kremlin palas otelinde ziyaret etti.  Seminer için Antaya'da bulunan Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Remzi Ay ve yönetim kurulu üyeleri ile Anadolu Selçukluspor Kulübü Başkanı Mehmet Günbaş, teknik direktör Uğur Tütüneker ile bir süre sohbet ettiler. Genel Başkan Remzi Ay ve ASKF Konya Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri Torku Konyaspor’a Süper Lig yolunda başarı dilediler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri