Kartal stres attı

Yarın Elazığspor ile karşı karşıya gelecek olan Konyasporda çalışmalar sürerken, yeşil-beyazlı futbolcular tarihi Silleyi gezdiler ve yemek yediler. Sille gezisine Başkan Ahmet Şanda katıldı
Konyaspor’da, Elazığspor maçının hazırlıkları galibiyet parolasıyla yapılıyor. Süper lig şansını play-off maçlarına bırakan yeşil-beyazlı takımın önceki gün akşam saatlerinde Tatlıcak Tevfik Lav tesisleri’nde teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde yaptığı antrenmana Aykut Uluç dışında tüm oyuncular katıldı. Yağmur altında gerçekleştirilen antrenman düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlarken, el topu ve pas çalışması ile devam etti. Çalışma çift kale maçın ardından açma-germe hareketleriyle tamamlandı. Süper lige yükselen Elazığspor’u yenerek sezonu galibiyetle kapatmayı amaçlayan Konyaspor’da Muhammet dışında eksik yok. Sarı kart cezasını tamamlayan Robak ve Pawelek ile sakatlığı geçen Abdullah bu hafta takımdaki yerlerini alacaklar.
SİLLE’DE MORAL GEZİSİ
Konyasporlu futbolcular antrenmandan sonra tarihi Sille’de gezinti yaptı. Başkan Ahmet Şan, yöneticiler, teknik heyet ve oyuncular Konya’nın en eski yerleşim yerlerinden olan Sille’yi gezerek Elazığspor ve play-off maçları öncesinde stres attı. Ev sahipliğini 2. başkan Fatih Yılmaz ve altyapıdan sorumlu başkan yardımcısı Mehmet Günbaş’ın yaptığı gezide teknik heyet ve oyunculara Fatih Yılmaz tarafından Sille’nin tarihi ve yeniden yapılan düzenlemelerle ilgili bilgiler verildi. Futbolcular ve teknik heyet yürüyüşün ardından Sille Konağı’nda verilen yemeğe katıldı.
ABDÜLKERİM’E MİLLİ DAVET
Konyaspor’un genç oyuncusu Abdülkerim Bardakçı, U19 Milli takıma davet edildi.. 23-28 Mayıs 2012 tarihlerinde Danimarka’da düzenlenecek olan UEFA Avrupa Şampiyonası Elit Tur 5.grup maçlarında mücadele edecek aday kadro açıklandı. Teknik direktörlüğünü Feyyaz Uçar’ın yaptığı Milli takıma Konyaspor’dan Abdülkerim ile birlikte toplam 22 futbolcu çağrıldı. Aday kadroda yer alan futbolcular 14 Mayıs 2012 Pazartesi günü saat 18.00’de İstanbul’da toplanarak hazırlıklara başlayacaklar. .
ELAZIĞSPOR MAÇI BİLETLERİ SATIŞTA
Konyaspor’un, Bank Asya 1.Lig’in 34.haftasında 13 Mayıs Pazar günü Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu’nda oynayacağı ve saat 16.00’da başlayacak Elazığspor karşılaşmasının biletleri satışa çıktı. Yönetimden yapılan açıklamaya göre, VİP tribün 50 TL,  Kapalı A Blok: 20 TL, Yeni Yeşil Tribün, Maraton Tribün: 5 TL, Eski Yeşil Tribün, Kale Arkası Tribün: 1 TL, Misafir Takım Tribün: 5 TL olarak belirlenen biletlerin satışına başlanıldı. Ayrıca daha önceki maçlarda olduğu gibi bayanlar ve 12 yaş altı erkek çocukları kendileri için Kapalı Tribün B Blok’ta ayrılan yerde ücretsiz olarak maçı izleyebilecekler. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri