Kartal, sol ayak buldu

Torku Konyaspor aradığı sol beki sonunda buldu. Yeşil beyazlılar Özgür Özkaya ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Torku Konyaspor aradığı sol beki sonunda buldu. Yeşil beyazlılar Özgür Özkaya ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Basın sözcüsü Ahmet Baydar: Özgür Özkaya ile iki yıllık sözleşme imzaladık. Özgür bundan sonra Konyaspor'umuzun başarısı için ter dökecek

Transfer çalışmalarını sürdüren Torku Konyaspor yapılan görüşmeler sonunda anlaşma sağladığı ve son olarak Spor Toto Süper Lig takımlarından Elazığspor'da forma giyen 26 yaşındaki Özgür Özkaya ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Zafer'de bulunan kulüp binamızda gerçekleşen imza töreninde Basın Sözcüsü Ahmet Baydar ve menajer Seyit İçgül hazır bulundu.

“İKİ TARAFA DA HAYIRLI OLSUN”

Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, yaptığı açıklamada "Bu sezon alternatifli ve kulübümüzü başarıya taşıyacak bir kadro oluşturmak için yoğun ve titiz bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu doğrultuda yapılan görüşmeler sonunda anlaşma sağladığımız Özgür Özkaya ile iki yıllık sözleşme imzaladık. Özgür kardeşimizin takımımıza katkı sağlayacağına inanıyoruz. Özgür bundan sonra Konyaspor'umuzun başarısı için ter dökecek. Her iki taraf içinde hayırlı olsun" dedi. Konuşmanın ardından yeni transfer Özgür Özkaya kendisini 2 yıllığına Torku Konyaspor'a bağlayan resmi sözleşmeye imza attı.

ÖZGÜR ÖZKAYA KİMDİR ?

8 Şubat 1988 İstanbul doğumlu olan yeni transfer Özgür Özkaya futbola Beşiktaş alt yapısında başladı 2007-2008 sezonunda Zeytinburnuspor, 2008-2009 sezonunda Fatih Karagümrük, 2009-2010 ve 2010-2011 sezonlarında ise Beylerbeyi takımlarının formalarını giydikten sonra 2011-2012 sezonunda Şanlıurfaspor'a transfer oldu. Şanlıurfaspor'da iki sezonda 41 maça çıkan Özgür Özkaya, 2013-2014 sezonunda transfer olduğu Elazığspor ile Spor Toto Süper Lig'de 16 maçta 1286 dakika sahada kalırken, 1 gol, 7 sarı, 1 kırmızı kartlık performans sergiledi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri