Kartal sıkı çalışıyor

Ligin ilk haftalarında umduğunu bulamayan Konyaspor, Gaziantep maçının hazırlıklarını yüksek tempoda sürdürüyor

Yeni transferlerden Ali Turan, tek düşüncelerinin takımı Süper lig'e çıkartmak olduğunu söyledi
Torku Konyaspor’da, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıkları sürüyor. İki günlük izinin ardından yeniden topbaşı yapan Kartallar, A Milli Takımın Dünya Kupası Eleme Grubu maçları nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmeyi amaçlıyor. Yeşil-beyazlı taktımın, önceki akşam  Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde yapılan antrenmana Ümit Milli Takımında bulunan Ali Dere ve izinli olan Serkan Şahin katılmazken, Bilal Aziz, Şenol Akın, Onur Uğlu ve yeni transfer Ali Turan takımdan ayrı olarak çalıştı.
Dinamik ısınma hareketleriyle başlayan antrenman dar alanda ve geniş alanda yapılan taktik çalışmayla devam etti. Antrenman açma-germe hareketleriyle sona erdi. Kartallar, dün de akşam saatlerinde teknik-taktik ağırlıklı biri çalışma yaptılar. Ayrıca, izinden dönen Serkan Şahin ve yeni transfer Ali Turan dün sabah özel antrenman yaptı.  Torku Konyaspor’da antrenmanlar hafta sonunda da devam edecek. Temsilcimiz, Pazar günü Kayseri’de Kayserispor ile hazırlık maçı oynayacak. Kartallar bu gün Kayseri’ye gidecekler. Maç Pazar günü saat 17.00’de Kayserispor Kadir Has tesislerinde yapılacak.
DÜŞÜNCEMİZ  KONYASPOR’U  SÜPER LİG’E ÇIKARTMAK
Torku Konyaspor’un son transferlerinden Ali Turan, takıma transfer olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, tek düşüncesinin Süper Lig’e yakışan Torku Konyaspor’u takım arkadaşlarıyla birlikte bu hedefine ulaştırmada katkı sağlamak olduğunu söyledi. Takımla birlikte çalışmalara başlayan Ali Turan, transferiyle ilgili olarak “Teklifte bulunan 3-4 kulüp vardı. Ama ben gerek Hüsnü hocamın, gerekse menajerimiz Seyit İçgül’ün tavsiyeleri doğrultusunda Torku Konyaspor’u tercih ettim. İnşallah hem benim hem de takımım için hayırlı bir tercih olur” şeklinde konuştu.
Konyaspor’un sezona ilk iki haftada aldığı yenilgilerle başladığının hatırlatıldığı yeni transferlerden Ali Turan, “Futbolda bu tür durumlar her takımın başına gelebiliyor. Bu mağlubiyetlere takılmamamız lazım. Geçmiş maçlarda yapılan hatalardan ders alıp, önümüzdeki maçlara bakacağız. İnşallah Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı da iyi değerlendiririz ve alınan mağlubiyetleri unuttururuz. Torku Konyaspor her zaman Süper Lig’e yakışan bir takımdır. Takımımızı taraftarlarımızın desteği, camiamızın inancı ve kenetlenmesiyle yeniden Süper Lig’e çıkartmak istiyoruz” dedi. Turan, bakıldığında sezonluk 30 maçın altında oynamadığını belirterek, “Buradaki hedeflerimden biri ilk anda başarılı olmak ve Torku Konyaspor’u Süper Lig’e çıkartmak. İnşallah bunda benimde payım olursa ne mutlu bana” şeklinde görüş belirtti.
3. VE 4. HAFTA PROGRAMI BELLİ OLDU
PTT 1. Lig’de 3. ve 4. hafta oynanacak maçların programı açıkladı. Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre 3. ve 4. hafta maç programları şöyle: 3. Hafta 15 Eylül Cumartesi 16.00 Kartalspor-Samsunspor (Radyo Seymen Kartal Stadı) 20.00 Manisaspor-Şanlıurfaspor (Manisa 19 Mayıs) 20.00 Çaykur Rizespor-TKİ Tavşanlı Linyitspor (Yeni Rize Şehir) 20.00 Karşıyaka - MKE Ankaragücü (Alsancak) 16 Eylül Pazar 16.00 Boluspor - Göztepe (Bolu Atatürk) 16.00 Kayseri Erciyesspor-1461 Trabzon (Kadir Has) 20.00 Torku Konyaspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor (Belediye Atatürk) 20.00 Denizlispor-Adana Demirspor (İzmir Atatürk) 17 Eylül Pazartesi 20.00 Adanaspor-Bucaspor (5 Ocak)–(Seyircisiz) 4. Hafta: 22 Eylül Cumartes: 16.00 Şanlıurfaspor-Kartalspor (Şanlıurfa GAP Arena) 20.00 Adana Demirspor-Torku Konyaspor (5 Ocak) 20.00 MKE Ankaragücü-Manisaspor (Ankara 19 Mayıs) 23 Eylül Pazar 16.00 Samsunspor-Boluspor (Samsun 19 Mayıs) 16.00 TKİ Tavşanlı Linyitspor-Denizlispor (Tavşanlı İlçe Ada) 20.00 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Kayseri Erciyesspor (Kamil Ocak) 20.00 1461 Trabzon-Adanaspor (Hüseyin Avni Aker) 20.00 Göztepe-Çaykur Rizespor (İzmir Atatürk) 24 Eylül Pazartesi 20.00 Bucaspor-Karşıyaka (Yeni Buca Stadı)
SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri