Kartal sıkı çalışıyor

Torku Konyaspor’da dış transferde 3 futbolcu alınarak kapatılacak. Yeni sezon hazırlıkları ise, Tatlıcak tesislerinde devam ediyor.

Önceki akşam, Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde, gruplar halinde gerçekleştirilen dayanıklılık çalışmasına izinli olan Hleb dışında tüm futbolcular katıldı.  Bu futbolcunun Perşembe günü başlayacak Isparta Davras kampına katılacağı bildirildi.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
Kartallar, dünü ise çift antrenmanla geçirdi. Sabah, Tatlıcak M. Tevfik Lav tesisleri yan sahasındaki koşu parkurunda kros yapan yeşil-beyazlılar, akşam ise çabukluk ve dayanıklılık çalıştı. Antrenmanlarda tüm futbolcuların neşeli ve istekli olmaları teknik adamların yüzünü güldürdü.   

İLK ETAPTA SON GÜN
Torku Konyaspor’da, Cumartesi günü başlayan hazırlıkların Konya bölümü bugün gerçekleştirilecek antrenmanla tamamlanacak ve Kartallar, yarın sabah Isparta’ya giderek Davras’da kampa girecekler. Kondisyon ağırlıklı çalışmalardın gerçekleştirileceği Davras kampı 8 gün sürecek. Ardından futbolculara iki gün izin verilecek ve ikinci dönem kampı için Hollanda’ya  gidilecek.

TRANSFER BEKLENİYOR
Torku Konyaspor’da transfere çalışmaları da sürüyor.  Yeşil-beyazlı yönetim, biri kaleci, bir forvet ve bir de sol kanat oyuncusu alarak transferi kapatmayı amaçlıyor. Kaleci olarak yerli oyuncular üzerinde durulduğu, anlaşma sağlanamaması halinde yabancı kaleciye dönüleceği öğrenildi. Forvet olarak ise Martins’in isminin ön planda tutulduğu kaydedildi. Adaylar arasında Dünya kupasında oynayan futbolcularında bulunduğu öğrenildi. Dış transferin Isparta kampı döneminde bitirilmesi planlanmakta.  Bu arada, kadroda bulunan yabancı futbolcuların gönderilmesi için yönetimini arayış içerisinde olduğu, 1. lig takımlarıyla görüşmelere yapıldığı ileri sürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri