Kartal Sessiz sedasız

Yeni sezon hazırlıklarını Davrazda sürdüren Konyaspor, enerji depoluyor. Yeşil-beyazlı ekibin yeni teknik direktörü Osman Özdemir, sezon başı hazırlıklarının takımlar için önemli olduğunu söyledi

Yeni sezon hazırlıklarını Davraz’da sürdüren Konyaspor, enerji depoluyor. Yeşil-beyazlı ekibin yeni teknik direktörü Osman Özdemir, sezon başı hazırlıklarının takımlar için önemli olduğunu söyledi

 

Konyaspor’da ekonomik sorun devam ederken, lig hazırlıkları da Isparta Davraz’da sürüyor. Yeşil-beyazlı’lar önceki gün tek antrenman yaptı.. Sabah dinlenen futbolcular akşam saatlerinde ise, teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde kondisyon ve top çalışması gerçekleştirdi. Antrenmana, izinden dönen ve aynı gün sabah takımdan ayrı olarak düz koşu yapan Mahamoudou Kere de katılırken, önceki günkü antrenmanda ayak bileğinden sakatlanan Gökhan Emreciksin fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalıştı.

Düzkoşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman 4 grupta oynanan dar alanda pas çalışması ile devam etti. Kuvvet çalışmasının ardından gruplara ayrılan futbolcular dönüşümlü olarak yarı sahada çift kale maç ve tempolu koşu çalışması gerçekleştirdi. Antrenman açma-germe hareketleriyle tamamlandı.

2 Temmuz Cumartesi gününden bu yana Isparta Davras'ta birinci etap kampını sürdüren Kartallar, dün güne saat 07.00'de Sirene Davras Hotelin parkurunda yapılan kros çalışmasıyla başladı. Teknik direktör Osman Özdemir ve yardımcıları Eyüp Taş, Salih Eken, Hüseyin Avni Yüce, Kadir Çolakoğlu gözetiminde gerçekleşen kros çalışmasına ayak bileğindeki sakatlığından dolayı Gökhan Emreciksin katılmadı. Çalışma oldukça neşeli geçti.

ÖZDEMİR: ÇALIŞMALAR İYİ GİDİYOR

Konyaspor’un yeni teknik direktörü Osman Özdemir, Isparta Davras'ta devam eden birinci etap kampında en az oyuncular kadar yoruluyor. Antrenmanlar sırasında yapılacak hareketleri kendisi gösteren teknik direktör Özdemir, futbolcuların yeni sezon öncesinde form tutmaları için hem fiziksel hem de psikolojik anlamda desteğe ihtiyaçlarını olduğunu belirtirken, bunun için teknik ekip olarak ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini söyledi. Davraz kampındaki çalışmalardan son derece memnun olduğunu ifade eden Osman Özdemir, “Sezon başı çalışmaları bir sezonun yükünü omuzlayacak çalışmalardır. Dolayısıyla sezon başı çalışmalarını çok önemsiyorum. Çalışmalardan memnunum. Arkadaşlarımız istekli ve arzulu çalışıyorlar. Bu da biz teknik ekibi mutlu ediyor” dedi.

PARA ARAYIŞI DEVAM EDİYOR

Konyaspor’da, para konusunda arayış devam ediyor.. Umudunu Belediye ve odalara çeviren Konyaspor yönetimi yapılacak ödemeler için taze para bulmakta zorlanıyor.. Güvenilir kaynaktan alınan bilgilere göre, odaların, direkt para verme konusuna sıcak bakmadıkları, şirketleşme olması halinde kendi olanakları içerisinde katkıda bulunabilecekleri öğrenildi.. Yeşil-beyazlı takımda öncelikle Robak’ın transfer taksiti olarak 200 bin lira yatırılması gerekmekte.. Milos’un alacağının taksitlendirilmesi konusunda da habere beklenmekte.

AHMET DAVUTOĞLU’NA KUTLAMA

Konyaspor Yönetim, 61. Hükümette Dışişleri Bakanı olarak görev alan Ahmet Davutoğlu’nu kutladı. Konyaspor’un mesajı şöyle: “Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan 61.hükümette Dışişleri Bakanı görevine yeniden getirilen Konya milletvekili hemşehrimiz Sayın Ahmet Davutoğlu'nu kutluyor, görevinde üstün başarılar diliyoruz.”

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri