Kartal, sessiz sedasız

Spor Toto Süper Ligde Futbola verilen arayı iyi değerlendirmek isteyen Konyasporun Belek kampı sessiz sedasız sürüyor.
Konyaspor’da olağan genel kurul toplantısının 1. oturumu bugün yapılacak
Trabzonspor maçının hazırlıklarını Antalya Belek’te sürdüren Konyaspor’da hedef, kalan 8 maçın 6’sını kazanarak ligde kalma mücadelesini sona haftaya taşımak. Milli maç nedeniyle lige verilen arayı ene iyi şekilde değerlendirmek için Antalya Belek’te kampa giren yeşil-beyazlı takımda, teknik-taktik antrenmanlarına yanı sıra moral motivasyonu çalışmalarına da ağırlık verilmekte. Taktik çalışmalarda, hücum organizasyonları üzerinde duran Konyaspor’da futbolcuların moralinin iyi olduğu ve antrenmanların neşe içerisinde geçtiği bildirildi.
Konyaspor'un, önceki akşam saatlerinde yaptığı günün ikinci antrenmanı Sirene Golf hotel sahasında teknik direktör Yılmaz Vural yönetiminde gerçekleştirildi. Çalışmaya ülkelerinin milli takımlarında bulunan oyuncularla sakatlığının tedavisine İzmir'de devam edilen Mehmet Batdal katılmadı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman çıkış koşuları ve açma-germe hareketleriyle sona erdi. Belek kampında, ilk özel maçını dün, saat 11:30'da Ukrayna 2. Lig takımlarından Olimpic Donetsk ile Sirene Golf hotel sahasında oynayan Kartallar, akşam da saat 18.00’de taktik çalıştılar.
Konyaspor’da hazırlıklar bugün de devam edecek. Yeşil-beyazlılar, ikinci özel maçı yarın Ukrayna Lig şampiyonu ve Şampiyonlar Ligi yarı finalistlerinden Shakhtar Donetsk ile oynayacaklar.. Konyaspor, Salı günü de Rusya Süper Lig takımlarından Anzhi Makhachkala ile karşı karşıya gelecek. Konyaspor’un Antalya kampı 1 Nisan Cuma günü sona erecek ve takım direkt olarak, Uçakla Antalya’dan Trabzon’a gidecek.  
KONYASPOR’DA GENEL KURUL GÜNÜ
Konyaspor’un olağan genel kurul toplantısının 1. oturumu bugün yapılacak. Mevlana Kültür merkezi, Sultan Veled salonunda gerçekleştirilecek kongre saat 18.00’de başlayacak. Dernekler yasası gereğince, üç yılda biri yapılan genel kurulda çoğunluk sağlanamaması halinde kongre 1 Nisan Cuma günü aynı yer ve saatte tekrarlanacak. Genel kurulda 400’e yakın üye oy kullanacak. 800’e yakın üyeden 400 kadarının borçlarını ödemedikleri gerekçesiyle üyelikten çıkartıldıkları ileri sürüldü.
Konyaspor çevrelerinden alınan bilgilere göre, bugünkü oturumda, büyük bir olasılıkla çoğunluk sağlanamayacak. Bu nedenle, yeni yönetim konusunda net bir çalışma yapılmadı. 1 Nisan’da yapılacak oturumda ise halen görevde bulunan Bahattin Karapınar başkanlığındaki yönetimin. Yeni isimlerle takviye edilerek göreve devam etmesinin yararlı olacağı görüşü ağırlık kazanıyor. Kulübün içerisinde bulunduğu borç miktarının 30 milyon lirayı aşması nedeniyle kulübe yeni adayların talip olmasının zor olduğu öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri