Kartal sadece1 puan topladı

Ligde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Atiker Konyaspor sezonun ilk yarısında deplasmanda galibiyet alamazken sadece 1 puan toplayabildi

Atiker Konyaspor, deplasmanda oynadığı maçlarda istediği sonuçları alamadı. Sadece 7.hafta oynanan Evkur Yeni Malatyaspor maçından 1 puanla dönen yeşil beyazlılar, diğer 7 maçtan puan alamadı. Ligin ilk haftasında Trabzonspor deplasmanına giden Atiker Konyaspor, bu karşılaşmada iyi oynamasına rağmen son dakikalarda yediği gol ile mağlup oldu.

Deplasmanda sadece Yeni Malatyaspor’dan puan alan ve ligin ilk haftasında Trabzonspor’a yenilen Atiker Konyaspor, sonraki maçlarında zorlu rakipler ile karşılaştı. Ligde 3.hafta maçında Medipol Başakşehir’e konuk olan yeşil beyazlılar bu maçta 2-1 yenilirken, 5.hafta yine deplasmanda konuk olduğu Beşiktaş’a 2-0 yenildi. Kartal sonrasında ise sırası ile deplasmanda Kayserispor, Sivasspor, Kasımpaşa ve Göztepe’ye mağlup oldu. Konyaspor bir sonraki deplasmanında 18.hafta maçında Gençlerbirliği karşına çıkacak.
LİGDE 5 TAKIM DEPLAMANDA KAZANAMADI

Süper Lig’de geride kalan 16 hafta sonunda Konyaspor dışında 4 takım daha deplasmana galibiyeti alamadı. Alt sıralarda yer alan bu takımlardan Osmanlıspor 1 puan toplayabilirken, diğer takımlar Antalyaspor, Gençlerbirliği ve Karabükspor 2’şer puan topladı. Deplasmanda oynadığı 8 maçtan 2 puan çıkaran Antalyaspor, puanlarda birini Konyaspor ile oynadığı karşılaşmada aldı. Süper Lig’de Akhisarspor’un deplasmanlarda 1 galibiyet aldı.

GEÇEN SEZON  12 PUAN TOPLADI

Atiker Konyaspor geçtiğimiz sezon ise sezonun ilk yarısında oynadığı  9 maçta 12 puan toplama başarısı göstermişti. Yeşil-beyazlı ekip dış sahada oynadığı 9 maçta 3 galibiyet 3 beraberlik 3 de yenilgi aldı. Anadolu Kartalı bu maçlarda 12 gol atıp 10 gol yedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri