Kartal, rövanşı istiyor

Ligde kalma umutlarını sürdüren Konyaspor, Cumartesi günü oynanacak Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor
Kartal, bugün basına kapalı bir çalışma gerçekleştirecek
Konyaspor’da, Antalyaspor maçının hazırlıkları sürüyor. Yeşil-beyazlılar, Antalyaspor’u yenerek hem kötü gidişe son vermek, hem de umutlarını sürdürmek için bu maçı kazanmanın hesaplarını yapıyor.  Fenerbahçe yenilgisinin ardından Konya’ya dönen ve bir günlük izinin ardından çalışmalara başlayan yeşil-beyazlı takımda, planlar galibiyet için yapılıyor. 
Kartalların önceki gün Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde teknik direktör Yılmaz Vural yönetiminde yapılan antrenmana Mehmet Batdal ve izinli olan Kamil Zayatte ile Mahamoudou Kere dışında tüm oyuncular katıldı. Kaleci Orkun Usak ve Muamer Salibasic'in takımdan ayrı çalıştığı antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Yaklaşık 1 saat 40 dakika süren antrenman şut ve gol çalışmasıyla tamamlandı.
Moral motivasyonu çalışmalarına da ağırlık verilen Konyaspor’un önceki günkü çalışmasının son bölümünde gerçekleştirilen gol çalışmasında turuncu takıma 10-9 üstünlük sağlayan yeşil takım kazanmanın sevincini takım kaptanlarından Ertuğrul Arslan'ı havaya atarak kutlarken, turuncu takım ceza olarak 10 şınav çekti.
Konyaspor’da, dün de basına açık olarak yapılan taktik antrenmanı kıran kırana geçti. Hücum organizasyonlarının gerçekleştirildiği antrenmanda futbolcuların istekli olmaları dikkat çekti. Kartallar, bugün ise maçın oynanacağı saatte basına kapalı olarak taktik çalışması yapacak ve hazırlıklar yarın tamamlanarak futbolcular tesislerde kampa girecek. 
10 haftadır maç kazanamayan ve gol kısırlığı çeken Konyaspor’da, hedef; Antalyaspor’u yenerek ikinci yarıda ilk galibiyeti almak. Yönetici, teknik adam ve futbolcular, Antalyaspor’u yenecek güce sahip olduklarını, bunun bir başlangıç olacağını dile getirdiler. Yeşil-beyazlı takımda sakatlığı nedeniyle İzmir’de tedavi gören Mehmet Batdal dışında eksik yok.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri