Kartal, pusuya yattı

PTT 1. Lig'in 21. haftasında Adana Demirspor ile kendi saha ve seyircisi önünde karşı karşıya gelecek olan Torku Konyaspor, son çalışmasını bugün yapacak ve zorlu karşılaşma için kampa girecek

Torku Konyaspor'da, Adana Demirspor maçı hazırlıkları bugün tamamlanacak ve futbolcular tesislerde kampa alınacak. Ligde, 33 puanla 5. sırada yer alan rakibini yenerek içi sahada ikinci galibiyetini almayı hedefleyen yeşil-beyazlı takımda planlar galibiyet üzerine yapıldı. Dün öğleden sonra taktik ağırlıklı biri çalışma daha gerçekleştiren Kartallar, bugün ter atarak hazırlıkları tamamlayacaklar ve akşamda tesislerde kampa girecekler.. Torku Konyaspor’da, Pazar saat 13.00’de oynanacak Adana Demirspor maçı öncesi kırmızı kart cezalısı Murat Kalkan ve sakat olan Ali Dere dışında eksik yok.. Abdülkerim Bardakçı ve İsmail Güven ise U19 Milli takımında bulunmakta. İç sahada maç kazanamama şanssızlığına Adana Demirspor’u yenerek son vermek isteyen Torku Konyaspor’da moral iyi. Yönetici, teknik adam ve futbolcular, bu karşılaşmaya çıkış maçı olarak bakmakta.

ÖMER ALİ:ÇIKIŞ MAÇI OLACAK

Torku Konyaspor’un Ümit milli futbolcusu Ömer Ali Şahiner, iki maçtır alınan yenilgiler sonrasında hedeften uzaklaşmış gibi göründüklerini ancak pes etmediklerini ve sonuna kadar mücadelelerine devam edeceklerini belirtti. Ömer Ali Şahiner, kötü gidişlerine Adana Demirspor maçından 3 puanla ayrılarak son vereceklerine ve taraftarlarımıza iç sahada uzun bir aradan sonra galibiyet hediye edeceklerine inandıklarını söyledi. Sezonun ikinci yarısına galibiyetle başladıklarını ancak iç sahada 1461 Trabzon ve deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında iyi oynamalarına ve maçı kazanacak pozisyonları bulmalarına rağmen bunları değerlendiremediklerini belirten Ömer Ali Şahiner, Adana maçına çıkış karşılaşması olarak baktıklarını söyledi ve açıklamasını şöyle sürdürdü.  "Hesapta olmayan puan kayıpları nedeniyle ilk 2 hedefimizden puan olarak geriye düştük. Ama önümüzde 14 maç var. Bu maçlarda puan farkı kapanmayacak diye bir şey söz konusu değil. İki maçtır tek sıkıntımız sonuca gidememek. Buna iç sahada Adana Demirspor ile oynayacağımız maçta son vereceğimize inanıyoruz. Sahamızda şu ana kadar sadece bir maç kazandık. Bu anlamdaki kötü gidişimize Pazar günü Adana Demirspor maçından 3 puanla ayrılarak dur diyeceğimize inanıyoruz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri