Kartal pusuya yattı

Yarın Kayseri Erciyesspor ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacak olan Konyasporda bu maçın hazırlıkları bugün yapılacak ter antrenmanı ile sona erecek. Kartalda tek düşünce maçı kazanmak
Konyaspor’da, Pazar günü iç sahada Kayseri Erciyesspor ile oynanacak maçı için geri sayıma başladı. İkinci yarıda, uzun bir aradan sonra ilk kez taraftarları karşısına çıkacak olan yeşil-beyazlı takımda hazırlıklar da galibiyet parolasıyla sürüyor.  Bank Asya 1.Lig'in 19. haftasında Kayseri Erciyesspor'u konuk edecek Konyaspor'da, Tatlıcak tesislerinin kar v e yağmur nedeniyle müsait olmaması sonucu Şehit Muharrem Samur stadında yapılan antrenmana tesislerde çalışan Ertuğrul Arslan ve Muhammet Yürükuslu katılmazken, A2 takımımızdan Serdar ve Mehmet de yer aldı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan, çıkış koşularıyla devam eden antrenman çift kale maç ve açma-germe hareketleriyle sona erdi. Kartallar dün de öğleden sonra taktik antrenmanı yaptılar. Bugün ter atarak hazırlıkları tamamlayacak olan Konyaspor’da moral iyi.
BİLETLER SATIŞA ÇIKTI
Konyaspor'un Pazar günü Kayseri Erciyesspor ile oynayacağı karşılaşmanın biletleri Cuma günü satışa çıktı. Bilet satışlarına bugün de devam edilecek ve taraftarlar Erciyes maçının biletlerini Pazar günü de stat gişelerinden temin edebilecekler. Pazar günü saat 16.00’da Atatürk stadında başlayacak maçı sporseverler; kapalı tribünden 25 TL, maraton ve yeni yeşil tribünlerden 5 TL, eski yeşil tribünden 1 TL ödeyerek izleyebilecekler. Konuk takım bilet ücretleri de 5 TL olarak belirlendi.
2 FUTBOLCUYA KUTLAMA
Konyaspor'da Perşembe günü iki futbolcuya yaş günü kutlaması yapıldı. Antrenmanı sonrasında takım kaptanlarından Ertuğrul Arslan ve genç oyunculardan Ali Kireş'in doğum günleri kutlandı. Hazırlanan pastaların mumlarını alkışlar eşliğinde söndüren Ertuğrul ve Ali Kireş teknik heyetin ve arkadaşlarının tebriklerini kabul ederken, kendilerine pastanın ilk parçası kaleci Ercüment Kafkasyalı tarafından ikram edildi. Ertuğrul Arslan ve Ali Kireş'in doğum günlerini kutluyor, sağlıklı, mutlu ve başarılı nice yıllar dileriz.
ŞAN: HAKSIZLIK GİDERİLSİN
Türkiye Futbol Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu’nda yapılan oylama sonucunda, haklarında şike ve teşvik primi iddiası bulunan kulüplere uygulanacak yaptırımların bir kereye mahsus değiştirilmesi kabul edilmedi. Altay, Bucaspor ve Konyaspor'un lige alınma talepleri toplanma amacı tek maddelik olduğu için kabul edilmedi. Öncekigün Ankara Sheraton Otel'de gerçekleştirilen Türkiye Futbol Federasyonu Genel Kurulu'nda zaman zaman tansiyon yükseldi. Genel Kurul'da konuşma yapan Konyaspor Başkanı Ahmet Şan şunları söyledi: “Kamuoyu aylardır aynı konuları konuşuyor. 3 Temmuz'dan bu yana kaosun içindeyiz. İnsanlar futboldan soğutuldu. Adaletsizliğe göz yummayalım. Biz Konyaspor olarak TFF'ye bir çağrıda bulunduk. 58. madde değişmemelidir. Cezayı aynen işletilmelidir. Haksız şekilde ligden düşen takımlar tekrar lige alınmalı ve maddi zararları lige geri alınmalıdır. Hazırlanan değişikliğe hayır diyoruz.”
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri