Kartal pür neşe

Süper Lig'de mütevazi kadrosuyla kalıcı olmayı amaçlayan Torku Konyaspor’da, Slovenya kampı uyum ve neşe içerisinde geçiyor. Öte yandan Slovenya kampı sonrası Konyaspor'un da katılacağı TSYD kupasının da kurası buugün çekilecek

Konya ve Bolu’da gerçekleştirilen iki etap hazırlıkların ardından Slovenya’nın Bled kentinde, 23 Temmuz Salı gününden itibaren 3. etap hazırlıkları için kampa giren yeşil-beyazlı takımda, genç futbolcu İbrahim Alan dışında sakat oyuncu bulunmamakta.

Torku Konyaspor’da, önceki akşam saatlerde teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde gerçekleştirilen ve salonda çalışmaya İbrahim Alan dışında tüm oyuncular katıldı. Düz koşu ve topla yapılan ısınma hareketleriyle başlayan antrenman iki grup halinde devam etti. Bir grup, savunma organizasyonları üzerine çalışırken, diğer oyuncular kaleciler Kaya, İtandje ve Ahmet Sabri'nin koruduğu kalelere şut çalışması gerçekleştirdi. Kartallar, dün de sabah ve akşam saatlerinde kuvvet ve dayanıklılık, teknik-taktik çalışmalar yaparak günü çift antrenmanla geçirdiler..Bolu ve Slovenya’da oynadığı 4 hazırlık maçında 3 galibiyet ve bir yenilgi alan, 6 gol atan ve 2 gol yiyen Kartallar, bugün sabah taktik çalışacaklar ve akşam da Süper lig takımlarından Karabükspor ile karşı karşıya gelecekler. Torku Konyaspor, 4 Ağustos Pazar günü saat 18.00'de Villah şehrinde İtalya Seri B takımlarından Hellas Verona FC ile karşılaşacak. Slovenya kampı 6 Ağustos Salı günü sona erecek.

KURALAR ÇEKİLİYOR

47. TSYD Ankara Dörtlü Futbol Turnuvası'nda kura çekimi bugün. Torku Konyaspor ile birlikte Gençlerbirliği, Kayseri Erciyesspor ve Sanica Boru Elazığspor'un katılımlarıyla 10-11 Ağustos tarihlerinde Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda düzenlenecek 47.TSYD Ankara Şubesi Dörtlü Futbol Turnuvası'nın kura çekimi bugün Şube Lokali'nde gerçekleştirilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri