Kartal puanları dışarıda topluyor

Kayserispor ile deplasmanda 2-2 berabere kalan İttifak Holding Konyaspor geride kalan 23 haftada en fazla puanı dış saha maçlarında topladı. İç sahada tek galibiyet alan yeşil-beyazlı ekip deplasmanda ise 3 galibiyet aldı

Süper Ligde bu sezon kümede kalma mücadelesi veren İttifak Holding Konyaspor iç sahadaki kötü performansı ile dikkat çekiyor. İç sahada tek galibiyet alan yeşil-beyazlı ekip deplasmanda ise 3 galibiyet aldı. Kayserispor ile deplasmanda 2-2 berabere kalan İttifak Holding Konyaspor geride kalan 23 haftada en fazla puanı dış saha maçlarında topladı.

Bu sezon geride kalan 23 haftanın 12 haftasını deplasmanda oynayan yeşil-beyazlı ekip bu maçlarda 3 galibiyet 4 beraberlik 5 yenilgi alarak 13 puan topladı. Konyaspor bu galibiyetleri Denizlispor, Kasımpaşa ve Ankaragücü karşısında alırken, Galatasaray, Başakşehir, Antalyaspor ve Kayserispor ile berabere kaldı.

Bu sezon iç sahada tek galibiyet alan yeşil-beyazlı ekip evinde kötü bir performans ortaya koyuyor. Şuana kadar evinde 11 karşılaşma oynayan İttifak Holding Konyaspor sahasında sadece Kayserispor’u mağlup edebildi. Yeşil-beyazlı ekip iç sahada Ankaragücü, Antalyaspor, Denizlispor, Gençlerbirliği ve Gaziantep Futbol Kulübü ile berabere kaldı.

EN FAZLA GOLÜ DEPLASMANDA ATTI

Bu sezon ve puan almakta ve gol atmakta zorlanan İttifak Holding Konyaspor sahasında oynadığı 11 maçta 6 gol atarken deplasmanda ise 12 maçta 13 gol attı. Yeşil-beyazlı ekip bu sezon deplasmanda daha iyi bir performans sergiliyor

SPOR SERVİSİ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri