Kartal, puana uçtu

Spor Toto Süper Ligde 23. hafta maçında Kardemir Karabüksporla deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Konyasporda gözler 3 puana çevrildi. Kartal, dün yapılan antrenmandan sonra
Konyaspor’da, gözler Karabük maçına çevrildi. Ligde rahat bir konumda bulunan rakibini yenerek ikinci yarıda ilk galibiyetini almayı amaçlayan yeşili-beyazlı takımda moral süper.. Tüm camia 3 puan için kenetlendi. Karabükspor maçının hazırlıklarının, Konya bölümünü dün öğle saatlerinde yapılan antrenmanla tamamlayan Kartallar, öğleden sonra karayoluyla Safranbolu’ya gittiler. Konyaspor’da, önceki gün akşam saatlerinde basına kapalı olarak yapılan antrenmana tedavisi İzmir’de devam eden Mehmet Batdal'ın yanısıra kaleci Orkun Usak ve Basem Abbas katılmadı. Dünkü çalışmada ise, futbolcuların oldukça moralli ve istekli olmaları dikkat çekti. Safranbolu Bağlan Saray otelde kampa giren yeşil-beyazlılar, hazırlıkları bugün yine basına kapalı olarak yapacakları ter idmanıyla tamamlayacaklar.
TAKIMDA İKİ EKSİK VAR
Konyaspor’da, Karabükspor maçı öncesi iki önemli eksik var. Buna göre, kırmızı kart cezalısı Robak ile birlikte sakat olan Mehmet Batdal yarınki maçta forma giyemeyecekler. Sakatlığı iyiye giden ve önceki günkü antrenmana çıkmayan Bassem Abbas’ın durumu ise bugün netleşecek. Kırmızı kart cezasını tamamlayan Erdinç ve Ertuğrul ise teknik adamlar görev vermesi halinde takımdaki yerlerini alabilecekler. Konyaspor’da; yönetici, teknik adam ve futbolcular galibiyette birleştiler. Alınacak bir galibiyetin takımın önünü açacağını dile getiren yöneticiler, zor maçı kazanmamaları için bir neden olmadığını, zoru başaracaklarını söylediler.   
KONYASPORUCUZ ATLATTI
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Konyaspor’a para cezası verdi. Haftanın son toplantısını önceki akşam yapan kurul, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında iç sahada İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynanan maçta, taraftarların neden olduğu saha olayları nedeniyle yeşil-beyazlı kulübe 20 bin TL para cezası verdi. Kurul, aynı maçtaki taraftarların çirkin ve kötü tezahüratları nedeniyle yapılan sevki ise isnat edilen ihlalin unsurlarının oluşmamasından dolayı cezalandırmadı.
OKTUT’A BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Konyaspor yönetim kurulu, kulüp eski Başkanlarından Mehmet Oktut'un babası Veysel Oktut’un vefatından dolayı başsağlığı mesajı yayınladı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle. “Eski başkanlarımızdan, Mehmet Oktut’un babası Veysel Oktut (84) geçirdiği ani rahatsızlık sonucunda vefat etmiştir. Üzüntümüz büyüktür. Merhuma Cenab-ı Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri